Süt Kupası, “Güvenlik”te

Sütaş'ın her yıl düzenlediği, “Bölümler Arası Halı Saha Süt Kupası Futbol Turnuvası”nda şampiyon Güvenlikspor oldu.

Karpet Halı Saha Tesisleri'nde çok sayıda taraftarın izlediği final karşılaşması öncesi çeşitli etkinlikler yapıldı. Özellikle çocuklara yönelik getirilen palyonçolar, turnuvaya büyük renk kattı.

Tecrübeli hakem Şaban Çolak'ın yönettiği final karşılaşmasında Güvenlik ile Yoğurt 1461 takımları karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 2-1 Güvenlikspor lehine sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna giren D. Kenan'ın katkısı ile daha iyi organize olan Güvenlikspor, karşılaşmayı 5-3 kazanarak Süt Kupasının 9. şampiyonu oldu.

Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan Güvenlikspor oyuncuları adına konuşan Behlül Bora, “Özellikle İdarisaraysporlu arkadaşlarımız hiç merak etmesinler kupa Güvenlik'te” dedi.

Final maçı sonunda ödül törenine geçildi. Turnuva başlangıcından sonuna kadar karşılaşmaları izleyen futbolsever Arif Çelik, karşılaşmaları başarıyla yöneten hakem Şaban Çolak ile Karpet Halı Saha Müdürü Çağlar Bingöl'e katkılarından dolayı Sütaş Grup yetkilileri tarafından plaket verildi.

İç Hizmetler Yöneticisi Berhan Şen de böyle güzel bir turnuva organizasyonuna öncülük etmesi nedeniyle Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi'ye tüm takımlar adına teşekkür plaketi sundu.

Bu yılın gol kralı Sevkiyatspor'dan Hüseyin Erol olurken, ödülünü İç ve Dış Lojistik Yöneticisi M.Akif Özgür'ün elinden aldı.

Turnuvanın en centilmen takımı olan Baskülspor'a ödülünü Üretim Yöneticisi Hüsniye Yenilmez verdi.

Turnuvada üçüncülükle yetinen İdarisarayspor, kupasını Tarfaş Ticaret Müdürü Mesut Murat'ın elinden aldı.

Final karşılaşmasında Güvenlikspor'a 5-3 kaybeden Yoğurt 1461'e, ikincilik kupasını İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi takdim etti.

Son olarak ise, bu yılın en büyüğü olan Güvenlikspor, şampiyonluk kupasını Sütaş Fabrika Müdürü Murat Özer'den aldı. Murat Özer, turnuvaya katılan tüm takımları kutlarken emeği geçen herkese de teşekkür etti. Özer, “Bakalım Güvenlik, 10. turnuvada kupayı koruyabilecek mi?”dedi.

Daha sonra kapanış konuşmasını yapan Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi, “Gerçekten Güvenlikspor bu yıl kupayı kazanmayı haketmişti. Bu nedenle ödülleri buradaki kupa ile kalmayacak” diyerek 10. turnuvanın daha da renkli geçmesi için değişik çalışmalar içinde olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.