Yasemin Beşirli’nin şiir kitabı görücüye çıkıyor!

Karacabey'de yaşayan Yasemin Beşirli, çocukluğundan beri şiire olan hayranlığını bir kitapla taçlandırdı. Beşirli bugün saat 14.00'te Belediye Bayan Sosyal Evi'nde gerçekleştirecek imza günüyle şiir kitabını piyasaya sürecek. İmza töreninde ayrıca Yasemin Beşirli'nin arkadaşı Halil Kenez'in, “Yüreğim Karlı Coğrafyası” isimli kitabı da okuyucuyla buluşacak.

Beşirli, “Yüreğimdeki Kelebek” adını verdiği şiir kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarım ve tüm Karacabey halkının desteklerini umarım boşa çıkarmam. Yıllardır tutkuyla bağlı olduğum şiirle ilgili böyle bir çaba içerisinde olmak bile mutluluk verici. Umarım Karacabey halkı da bu mutlu günümde benimle birlikte olur ve şiirlerimi onlarla paylaşma imkanı bulurum. Kitabın yayınlanmasında bana destek olan Karacabey Belediyesine ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Evli ve bir çocuk annesi olan Beşirli, şiirlerini yazarken gerçek hayat hikayelerinden yola çıktığını söyledi. Birbirinden güzel ve anlamlı şiirlerini büyük bir titizlikle yazdığını dile getiren Yasemin Beşirli, “Şiir kitabı çıkarmak en büyük hayalimdi. Şu anda bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gerçekten çok emek verdim. Umut ediyorum ki emeklerim boşa çıkmaz. Şiirlerim tamamen gerçek yaşamdan alınmıştır. Örneğin arkadaşlarım bana sorunlarını ya da mutluluklarını paylaştığında ben bunları hemen şiirlere dökebiliyorum. Kitaptaki şiirlerimin bir çoğu sadece benim yaşamımdan değil, çevremdeki hayat hikayelerinden de oluşmuştur” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.