Suçumuz, saçı bitmedik yetim hakkını korumak mı?

Güzel ve Nerse’den “İhraç” eleştirisi:

Belediye Meclisi toplantılarında partinin grup kararına uymadıkları ve muhalefetle birlikte hareket ettikleri gerekçesiyle cezalandırıldıkları belirtilen Güzel ile Nerse, çok çarpıcı açıklama yaparak AKP ilçe yöneticilerini eleştirdi.

AKP İlçe yönetiminin Belediye’de ayyuka çıkan yolsuzlukları görmezden geldiğini belirten Orhan Güzel ile Fahrettin Nerse, “Yolsuzluk yaptığı, görevini kötüye kullandığı mahkeme kararları ile kanıtlanan Belediye Başkanı’nın yanlış uygulamalarına sırt çevrilirken, 55 bin Karacabeylinin geleceğini korumaya çalışan bizler saf dışı edilmek isteniyoruz. Bazı İlçe yöneticileri, Karacabey’de evlere şenlik bir belediyeden ve başarısız bir Başkan’dan hesap soracağına adeta hukuksuzluğa yol açıyor.

Bizleri ihraç etmek istemelerinin tek nedeni, tarla vasfındaki arazilerin sanayi imarına alınmasını sağlamaktır. Bu konu daha önce meclise geldi ve meclis üyeleri tarafından kabul edilmemişti. Büyük rant söylentilerinin konuşulduğu böyle bir konuda, Belediye Başkanı ile bazı ilçe yöneticileri bizi engel gördüler.

Önümüzdeki Nisan ayı meclisinde İmar Komisyonu seçimleri yapılacak. Onların istediği bizim bu komisyona girmememiz yönündedir. Bizi engel gördükleri için bu yolu seçtikleri herkes tarafından net bir şekilde anlaşılmaktadır.

Biz AK Parti’nin kurucularındanız. Herkesin korkup kaçtığı dönemlerde biz teşkilat çalışmalarının içinde çeşitli hizmetlerde bulunduk. Üstünü örtmekle gerçekler değişmez. Göz kapamakla gece olmaz. Gözünü kapayan yalnızca kendine gece yapar. Bazıları gibi sözde değil, özde AK Partiliyiz.

Bizler yoksulun, garibanın, haksızlığa uğrayanların yanında, zalim ve zulmedenlerin karşısında durmak için meclis üyesi olduk.

Karacabey Belediye Başkanı, Başbakanımız ve hükümetimizin Türkiye’nin her tarafında yaptığı hizmet mücadelesinin tam tersini yapmaktadır.

Belediye Başkanı Ergün Koç’un olmadığı toplantılarda aslanlar gibi kükreyip aleyhinde konuşanları, başkan olduğu zaman ise kedi gibi miyavlanıp şirinlik yapanları önce Allah’a sonra da Karacabey halkına havale ediyoruz” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.