SP’den basına kahvaltı

Parti Binası’nda gerçekleşen kahvaltıya SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, Siyasi İşler Başkanı İsmail Çakıcı, Mali İşler Başkanı Salih Koçak ve Tanıtım İşleri Başkanı Yusuf Yavaş ile Gazeteciler; Alper Tunalı, Nevzat Çakır, Aydın Fidan ve Hasan Duman katıldı.

SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, 03 Haziran 2012 tarihinde ilçeye gelecek olan Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın İlçe Divan Toplantısına katılacağını açıkladı.

Genel Başkan Kamalak’ın Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde saat 17.30’da Karacabeylilerle buluşacağını belirten Yıldız, tüm ilçe halkının davetli olduğunu yineledi.

Yıldız, “Saadet Partisi Genel Başkanımız Anayasa ve İktisat Profesörü Sayın Mustafa Kamalak, 03 Haziran 2012 Pazar günü saat 17.30’da Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde halkımızla buluşuyor. Bu önemli ziyarette tüm ilçe halkımızı da görmek istiyoruz.

Genel Başkanımız, İlçe Divan Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıracak ve burada ülke gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunacak. Toplantımızda ayrıca Kadın ve Gençlik Kollarımız ile sandık görevlilerimizin de çalışmaları hakkında bilgiler verilecektir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.