Lösemili çocuklara “AK” destek!

Kadın Kolları yöneticilerinden örnek davranış:

AKP Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli önderliğinde Siyasi İşler Başkanı Nisa Erol, Mali İşler Sorumlusu Melike Demirel, Yönetim Kurulu Üyesi Naime Öztürk ve İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Fatma Kanca, anlamlı gecede toplanan geliri LÖSEV Bursa Şube Sorumlusu Füsun Emecan Özcan’a verdi.

AKP Kadın Kolları yöneticileri, daha sonra LÖSEV Bursa Şubesi’ni gezerek bu hastalığa yakalanmış çocukları ziyaret etti ve moral vermeye çalıştı.

Başkan Hamiyet Özenli, Karacabey’de düzenledikleri geceye katılan herkese teşekkür ederken, bu duyarlılığın sürmesini istedi. Lösemili çocuklara yardım çağrısında bulunan Özenli, “Kanserle mücadele eden o küçücük ellere yardım edelim” diye konuştu.

LÖSEV Bursa Şubesi Sorumlusu Füsun Emecan Özcan da, örnek davranışları nedeniyle AKP Kadın Kolları yöneticilerine teşekkür etti.

Lösemi hastalığına yakalanan maddi durumu yetersiz kişilere Ankara’da ücretsiz tedavi imkanı sağladıklarını belirten Özcan, “Her türlü giyim, gıda, eşya yardımında da bulunuyoruz. Şubemizde de eğitim-öğretim alanında her türlü katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Herkesi LÖSEV’ bağışta bulunmaya davet ediyorum. Onlar sizin yardımlarınızla iyileşecek. Bağışta bulunmak için www.losev.org.tr adresimizden veya 0224 233 33 36 telefondan bize ulaşabilirsiniz” şeklinde sözlerini noktaladı.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.