Bize bizden başka fayda yok!

Bursa Karacabeyliler Derneği, AKP İlçe Teşkilatının konuğu oldu:

AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Bursa Karacabeyliler Derneği’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

            Karacabey için çalışan herkesin kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten Çelik, “Başta Dernek Başkanı Yüksel Ceylan olmak üzere tüm yöneticileri kutluyorum. Karacabey’in Bursa’da yaşatılması gibi çok önemli bir görevi üstlendiniz. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Bizlerin de üzerine düşen ne olursa yapmaya hazırız” dedi.

            AKP İlçe yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, amaçlarının Karacabey’in gelenek ve göreneklerini yaşamak, ilçe insanına sahip çıkmak olduğunu dile getirdi.

            AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı’nın derneğe kuruluşundan bu güne değin büyük destekler verdiğine dikkat çeken Ceylan, birlikte güzel projelere imza atacaklarını ifade etti.

            Bursa’da çok güçlü bir sivil toplum örgütü haline geldiklerini kaydeden Ceylan, “14 kişiyle çıktığımız bu yolda 22 binlere ulaştık. Bu çok büyük bir güç demek. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağız. İyiye iyi, kötüye kötü diyeceğiz. Bu çok ince bir çizgidir. Siyasetle dernekçiliği karışmayacağız” dedi.

            Karacabeyliye Karacabeyliden fayda olduğunu söyleyen Ceylan, “Nereden geldiğimizi bilen insanlarız. Bu işe soyunurken hiçbir maddi ya da siyasi beklentimiz olmadı. Tek başlılığa her zaman karşı olduk. Şunu asla unutmayım ki; sıcak bir ele ihtiyaç duyarsan, diğer elini tut. Yani bize bizden başka fayda yok” şeklinde sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.