SP seçim çalışmalarına başlıyor

Karacabey Saadet Partisi, “Seçim Koordinasyon Toplantısı”nı önceki akşam gerçekleştirdi.
SP Bursa Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mehmet Emin Güldere, Başkan Yardımcıları Eczacı Muzaffer Süler ve Avukat Murat Arat’ın katılımıyla yapılan toplantı sonrası, seçim hazırlıklarına başlanıldı.
             SP İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı, önümüzdeki günlerde Balıkesir’de yapılacak bölge toplantısına teşkilat birimleriyle katılacaklarını belirterek ilçe ve ülke gündemiyle ilgili konularda çalıştıklarını söyledi.
            SKM Bursa İl Başkanı Mehmet Emin Güldere ise konuşmasında “İhtirası olana dağıtmak, iddiası olana toplamak düşer öyle ise bizler Milli Görüşü insanlarımıza anlatmak zorundayız. Şu cennet vatanda insanlarımızın el açar hale gelmesine sebep olan her gün varlık içinde yokluk çeken borç batağına insanları iten böyle bir iktidarın sonrada sütten çıkmış ak kaşık gibi vurdumduymaz davranması anlaşılır gibi değildir. Çünkü ellerinde programları bulunmamaktadır. IMF ve AB’den gelen talepler öncelikli olup çiftçimiz, emeklimiz, işçimiz, öğrencimiz, sanayicimiz ezdirilmektedir. Rakamlarla oynanarak istatistik bilgileri ile insanımızın kafasını karıştırmaktadır. Cebimizdeki paranın değeri her şeyi göstermiyor mu? Geçen yıl ile bu yılı kıyas ederseniz. Alım gücünün her yıl azaldığını ve insanların fakirleştiğini, resmi rakamlarla yoksulluğun hızla arttığını görmekteyiz.
    El birliği ile yeniden büyük Türkiye’yi kurmak bizlerin görevidir. bizler ülkemizi ve insanlarımızı seviyoruz. İhtirasımız olamaz onun içindir ki bütün olumsuzluklara rağmen hep yapıcı ve çözüm üretici olmak durumundayız. Unutmayalım ki insanlığın saadete ihtiyacı vardır. Küsmek, darılmak, kindarlık, bize yakışmaz. Milli birlik ve bütünlüğümüzü en iyi şekilde devam ettirmek için en iyi çalışalım.”
     SKM Bursa İl Başkanı M.Emin Güldere’nin konuşmasının ardından SP Teşkilat Başkanı Z. Abidin Koçak, Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Şahin, Meslek Kuruluşları Başkanı İsmail Oruç, Tanıtma Başkanı Salih Küçük, Sosyal İlişkiler Başkanı Rasim Usta, İsmetpaşa Köy Temsilcisi Zikri Topaloğlu, Akhisar Köyü Temsilcisi İbrahim Ayhan, Hüdavendigar Mahalle Temsilcisi Mehmet Yavuz, Tabaklar Mahalle Temsilcisi Mehmet Oruç, Gazi Mahalle Temsilcisi Ferhat Memiş teşkilat raporlarını sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.