SP, köylere çıkarma yaptı

Karacabey Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, köyleri ziyaret etti. İl yöneticileri ile 64 köye çıkarma yapan SP’liler, ilgiyle karışılandı.

Köy ziyaretlerine, SP İl Başkanı Mehmet Atmaca, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Büyükşehir Belediye başkan adayı Selim Sait Terzioğlu, Karacabey Belediye başkan adayı Hamit Çavdarlı ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Köylülerle buluşan SP’liler, “Milli görüş”ün hedeflerini anlattı. Ziyaretlerde, belediye başkan adayı Hamit Çavdarlı kendini tanıtma fırsatı buldu.

Köy ziyaretlerinde konuşan Çavdarlı, “2009 yerel seçimlerinde büyük bir sıçrama yaparak oylarımızı yüzde 14’lere çıkarmayı başardık. Karacabey’de ‘Milli Görüş’ tarihinde ilk defa belediye meclis üyesi gönderdik. Meclis üyemizin nasıl dürüst çalıştığını, yanlışın her zaman karşısında, doğrunun hep yanında olduğunu biliyorsunuz. 2009’da yarım kalan işimizi gelin hep birlikte bitirelim.  Vereceğiniz desteklerle, Karacabey’imize Milli Görüş belediyeciliğini hediye edip halkımızı gerçek hizmetlerle buluşturalım. Seçimleri kazandığımızda ilk işimiz, Belediye’nin girişine ‘Rüşvet alanda, verende melundur’ tabelasını asmak olacaktır. Rüşvet yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. Köylerimizle sık sık buluşacağız. Meclis üyelerimizle birlikte projelerimizi ve hedeflerimizi anlatacağız. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye başkan adayı Selim Sait Terzioğlu ise, “Köylülerimiz bizleri çok iyi tanıyor. Rahmetli Erbakan köylünün ektiği ürünlere ortalama olarak yüzde 312 oranında para verdi. Çiftçimizin o dönemde yüzü güldü. O günleri hiçbirimiz unutamayız. Erbakan’ı anıyorsunuz. O memleketi için, İslam alemi için ve tüm insanlığın saadet bulması için ömrünü harcadı. Bizler de onun gerçek talebeleri olarak yetki istiyoruz. Bu desteği vereceğinize inanıyoruz. Belediye Başkan adayımız Hamit Çavdarlı’yı yakından tanıyorsunuz. Karacabey halkı, Hamit Çavdarlı’yı belediye başkanı yaptığında kendisi ya da partimiz değil, siz kazanmış olacaksınız. Yani kendinize iyilik yapmış olacaksınız. Milli Görüş belediyeciliği bir markadır. Belediyeleri devrettiğimizde kasaları doluydu. Bizlerden sonra gelen belediyeler, şu anda batak içerisinde. Bin 500’den fazla belediyeye çeşitli yolsuzluklardan dolayı soruşturma açıltı. Bunların içerisinde mecliste bulunan bütün partilerin belediyeleri var. Şimdi sizlere soruyoruz. Var mı bunların birbirlerinden farkı? Elbette ki yok!  Çözüm, çare ve tek seçenek milletimizin inancı, özü ve kendisi olan Milli Görüş’tür. Yapacağımız çalışmalarda bizlere destek vermenizi bekliyoruz. Gelin hep birlikte köylerimizi, şehirlerimizi yaşanabilir yapalım. Belediyeleri kazandığımızda şehrimizi birlikte yöneteceğiz. Gardiyan belediyecilik değil, garson belediyecilik sunacağız. Makam araçlarından el sallayıp giden başkan değil, vatandaşla kucaklaşan, sorunlara çözüm üreten başkan olacağız. Vereceğiniz oylar geleceğinize, çoluk çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik olacaktır” diye konuştu.

Köylerde ilgiyle karşılandıklarını dile getiren SP’liler, ziyaretlerin sık sık gerçekleşeceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.