“Soykırım yapmadık, vatanımızı savunduk”

İşçi Partisi İl Başkanlığı, ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Seçim çalışmaları ve Pazar günü Şule Perinçek’in katılacağı konferansın hazırlık çalışmalarının masaya yatırıldığı buluşmada, yeni üyelere de rozet takıldı.
İl Başkanlığı’nın toplantısına katılan İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, Bursa’nın milli meclis kurulmasının önünün açılacağı il olarak belirlendiği duyurdu. Ahmet Aygün Ata, “AKP iktidarı 2016’da işbirlikçileriyle birlikte tarih olacak. Büyük milletimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ile yeniden çağı yakalayacak” dedi.
28 Ocak’ta AİHM’de görülecek olan Ermeni soykırımı davasına değinen Ahmet Aygün Ata, “Strazburg’da ‘Ermeni soykırımı yalandır’ diyecek olan Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in savunması tarihi önem taşımaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin yapamadığı vatan savunmasını, milli güçlerle dünyanın yüzüne haykırdık. Şimdi yepyeni bir dönemeçteyiz. 2015, sözde soykırım yılının 100’üncü yılı. Ermeni lobisi ve sömürgeci devletler, ülkemize ağır baskılar ile yüklenecektir. AKP hükümeti ise maalesef devletimizi savunma düşüncesinden uzak duracaktır. Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in davanın savunucusu olarak Strasbourg’ta bulunması elzem bir görevken, yurt dışına çıkma yasağının kaldırılması konu bile edilmemektedir. Yalnızca Dışişleri Bakanı olumlu bir açıklama yaptı. Ancak vatan değerleriyle sorun yaşayan AKP bunu göz ardı etti. Bu milli bir davadır. Herhangi bir parti ya da siyasi görüşle bakılması milliyetçi değerlere sığmamaktadır. Ermeni lobisi ve sömürgeci güçler Hollywood desteği bile sunarken AKP, güdümünde olduğu Amerika’nın emireriliğine devam etmektedir. AKP, CHP ve HDP dışındaki tüm siyasi düşünce ve partiler bu savunmada Perinçek tarafından yana tavır almıştır. Bu nedenle İşçi Partisi il ve ilçe örgütleri olarak ‘Perinçek’i bırakın bizi rehin alın’ kampanyası başlattık. Türkiye’nin dört bir yanından gelen destek hızla artmaktadır. Milli birlik ve dirliğimize inanan tüm siyasi parti ve düşünceleri eylememize destek olmaya çağırıyoruz” dedi.
Sözlerini “Soykırım yapmadık, vatanımızı savunduk” diyerek tamamlayan Ahmet Aygün Ata, 25 Ocak’ta Fethiye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “Emperyalizmin büyük yalanı Ermeni Soykırımı” paneline tüm Karacabeylileri davet etti. Saat 13.00’te gerçekleşecek olan panele Hulki Cevizoğlu, Onur Eymen, H.Atilla Uğur, İ.Hakkı Pekin ve Mehmet Perinçek’in katılacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.