SONUN BAŞLANGICI; ÇARE ULUSAL HÜKÜMET

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Halkoylaması sonucu Akp’nin Amerikan destekli varlığının sona ermeye başladığının göstergesi oldu. Mhp ve yasadışı, aynı zamanda insanlık dışı Hizbullah desteği,ince ayarda Pkk’nın Meclisteki adı Hdp desteği bir Cia-Pentagon tasarısı Başkanlık Sistemi “mühürsüz” geçirildi. Son hafta sarınılan Yahudi Lobisi desteği ne yazık ki evet diyen Yurttaşlarımızın gözden kaçırdığı ülkemiz adına çok acı oldu. Onyıllardır, inananları Siyonizm diye sokağa döken Akp ve benzeri parti ve oluşumlar ne yazık ki “takıyye” yapmayı sürdürüyor. Israil ile en çok anlaşma yapan, Filistinlilerin bombalanmasının yakıtını veren Akp’nin gerçek yüzü yandaş kanallar ve gazeteler göstermemeye devam ediyor. Aylığa bağlanan “köşesinin yazarları”, 180 derece (!) dönüş yapan hidayeti lüks içinde yakalayan insanımsı canlılara bir de Ysk’nın “rica ile (!)” ile saydığı geçersiz oylar da eklenince ileri demokrasi (!) gerçekleşti.
Akp’nin, destekçisi Amerikan-İsrail emperyalizminin de gördüğü çöküşte aynı zamanda başladı. Yıllar önce muhalefeti dizayn etme sonucu ortaya çıkan “muhalefetsizlik” sürüyor. Suriye’yi bombalamaya Akp ile alkış yapan muhalefet ne yazık ki ülkemizin çıkarlarıyla uyuşmuyor. Halkoylaması sonrası Akp’de de, muhalefette de kartlar açılmaya başladı. Akp seçimi batırdığı ekonomi nedeniyle gündeme getirebilir. Çift hanelere ulaşacağı daha başlangıcında belli olan borçlanma ekonomisinin hizmetkarlığında sona geliniyor. İstihdam ellerinde patladı, işsiz aylığı başvurusu 1 milyonu çoktan aştı. İstihdam bile işçinin işsizlik birikiminden sağlandı, onu da beceremediler. Başarılı olmaları da olasılık dışıydı, kapitalizmin kulaklarına üflediklerini yapıyorlardı, zaten.
Muhalefet ne yapacak? Akp ile Suriye’nin bombalanmasına alkış tutarsa, İran’a ambargoya destek verirse, Hdp ile ilişkiyi kesmezse seçenek olmaktan çok uzaktalar. Onlarda da kartlar açılacak. Akp kartlar açılmazsa baskın seçimle çoğunluğu sağlayamazsa bile Hdp ya da Mhp seçeneklerini kullanarak yine büyük ortak olarak iktidar da kalır. Açılacak kartlarda Türkiye Cumhuriyetinin Ulusal çıkarlarını gözetmeyen, Amerikan vahşetinin hayranı olanlar derhal tasfiye edilmelidir. Bunun için de tabana Yurtsever bir görev düşmektedir. Mhp tabela Milliyetçiliğinden sıyrılmalı, Nihal Atsız Milliyetçiliğine sarılmalıdır. Chp Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Bağımsızlık Savaşımızın Başkomutanı, emperyalizmin bir numaralı düşmanı Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kamalist” ilkelerini “NAMUS” bellemelidir. Her iki parti ivedilikle fetöden arınmalı, bir kaset (cd’de olabilir) ile çökmeyecek, Soros ve Tesev üyelerini de temizlemelidir. AB ve ABD fonlarından desteği reddetmeli, Türk Ulusunu temel almalıdır. Chp ve Mhp görevin yakıcılığının farkına varmalı, “cılık” değil Türkiye Cumhuriyetinin varlığını sürdürmesinin ASKERLİĞİNE soyunmalıdır. Bu askerlik AB ve ABD’NİN pompaladığı sokak askerliği değil BAĞIMSIZLIK ve CUMHURİYET ASKERLİĞİ olmalıdır. Akp’ye oy verenlerin kaderi de Mhp’nin Türk Kültürü temelindeki Milliyetçilikte, Chp’nin Kamalist 6 okundadır.
Akp sonun başlangıcındadır. Seçmenin karşısına çıkacak gücü tükenmektedir. Bu nedenle “birlikte yürüdükleri” fetö terör örgütüne yakın olan, hizmet eden küçük, orta büyük, büyüğe yakın arınmaya gidecek. Yaz ayları Akp içinde temizlik aylarıdır. Bu temizlik gerçek temizlik olmasa da yapılması Cumhuriyet Güçlerinin sağladığı temizliktir. Yeterli midir? Büyük temizlik Amerikan-İsrail destekli “vesayetin” sona erdiğinin ardından Milli Demokratik Devrim sonrası yapılacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.