“Son karar Gazi Mahallesi’nin”

Karacabey Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uysal, seçime kısa bir süre kala azalarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdürdü. Uysal, yerel seçimlerin Karacabey’e hayırlı olmasını dilerken, “Gazi Mahallesi için artık son karar halkımızındır” dedi.
Yaklaşık 30 yıldır ikamet ettiği Gazi Mahallesi’nde muhtarlığa aday olan Emekli Bankacı Ali Uysal, seçilmesi halinde mahallenin bu güne kadar görmediği ve beklemediği önemli hizmetleri sunacağına söz verdi.
Uysal, “Mahallenin sorunlarını çözme noktasında halk ve Belediyemiz arasında bir köprü vazifesi göreceğim. 6 bin 796 seçmenli mahallemde kapı, kapı 2 bin 600 haneyi gezerek kendimi tanıttım. Seçmenlerle yaptığım görüşmeler çok iyi geçti ve olumlu tepkilerle karşılaştım. Azalarımla birlikte kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulundum. Görmüş olduğum teveccüh ve desteklerden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
‘Hep birlikte daha iyiye’ sloganımızla mahalle halkımızın oylarına talibim. Hayırlı bir seçim olmasını temenni ederek, diğer muhtar aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.