“Ergün Koç, her gün Koç”

Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç’a destek mesajı vermek isteyen kalabalık bir grup, Cumhuriyet Alanı’nı “Ergün Koç, her gün Koç” tezahüratları ile inletti.
Yarınki seçimde Ergün Koç’u destekleyeceklerini belirten vatandaşlar, ilk olarak Uluabatlı Hasan Meydanı’nda toplandı. Sayıları dakikalar içerisinde yüzleri bulan kalabalık grup, Belediye Başkanlığı’na doğru harekete geçti. Yürüyüş sırasında bazı vatandaşları ise evlerinin balkonlarından alkışlarla gruba destek verdi.
Destekçilerini karşılayan Başkan Koç, kişisel sosyal paylaşım sayfasından ziyareti duyurarak, “Destek olmak isteyen herkesi bu gece makamıma bekliyorum” mesajı yayınladı. Kısa bir süre sonra ise ikinci bir kalabalık, Belediye Binası önünde toplanmaya başladı.
Makam odasının balkonundan destekçilerini selamlayan Başkan Koç, “Bizler gücümüzü sizlerden aldık. Ankara’ya, Bursa’ya gebe kalmadık. Üçlüyü, beşliyi, başkalarına gebe kalan, medet umanları bırakın. İçinizden biri var burada ona bakın. Ankara ve Bursa olmadan ilçemize kazandırdıklarımıza bir bakın. Doğalgazı onlarla getirmedik. Hastane ve TOKİ projelerinin onların haberi yokken peşine biz düştük. Sizlerin bu heyecanı, artık beni uyutmaz. Hizmet aşkıma güç kattınız. Yapacaklarımın teminatı, yaptıklarımız ve sizlersiniz. Allah hepinizden razı olsun. İyiki varsınız” ifadelerine yer verdi. Koç’un konuşmasını, alkışlarla sık, sık kesen grup, Cumhuriyet Alanı’nı “Ergün Koç, her gün Koç” tezahüratları ile inletti.
Mini mitingin ardından Karacabey Kültür, Sanat ve Spor Derneği yöneticileri ve üyeleri Başkan Ergün Koç’u makamında ziyaret etti. Yeni oluşumlarının aldıkları karar ile seçimlerde Başkan Koç’u destekleyeceklerini ifade eden ve topluluk adına bir konuşma yapan Murat Sel, “Yaptıklarınızı biliyoruz ve inanıyoruz yeni dönemde yine Karacabey’in çıtasını siz arttıracaksınız. Bunu bir kez daha başaracağınızı biliyoruz, arkanızda olduğumuzu belirtmek istiyor ve sizi destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu heyecanı duygulanarak dile getiren Başkan Koç ise “Ziyaretiniz beni gerçekten onurlandırdı. Karacabeylilerle birlikte yürüyeceğimiz daha nice yolumuz var. Hep birlikte güzel bir Karacabey için yola devam edeceğiz” dedi.
Derneği ziyaretinin ardından ise Karacabeyli kadınlar, Başkan Koç’a destek için makam odasında bir araya geldi. İlçede bayanlara yönelik pek çok alanda devrim niteliğinde hizmetlerin yapıldığını savunan kadınlar, seçimlerden sonra yine başkanlık koltuğunda Ergün Koç’u görmek istediklerini ifade etti.
Başkan Ergün Koç, “Bizim dolaştığımız koridorlarda, oturduğumuz masalarda onların hayalleri bile dolaşamaz. Yılların birikimini, devletimden aldığım talim, terbiyeyi bugün ilçem adına bir beş yıl daha kullanmak için yetki istiyorum. İnanıyorum halkımız bize o yetkiyi verecek ve 31 Mart sabahı ilk basın açıklamamın başlığı ‘Nerede kalmıştık olacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.