Soğan esrar tezgahına düştü

Soğan esrar tezgahına düştü
*Karacabey’in ünlü soğanını satmak için kurulan sergiler uyuşturucu ve fuhuş ticaretinin merkezi haline geldi.
Karacabey Mustafakemalpaşa karayolunda faaliyet gösteren kaçak soğan tezgahına operasyon düzenleyen jandarma; esrar market haline getirilen tezgahta 190 gr uyuşturucu madde ele geçirdi.
Yolağzı Köyü yol ayrımındaki soğan sergisinin işletmecisi S.S.’nin (36) kaçak mazot ve uyuşturucu madde satışı yaptığı ihbarını alan Karacabey Jandarma Komutanlığı önceki gün yaptığı şok baskınla 120 gram içime hazır kubar esrar maddesi, 170 gram kullanıma hazır toz esrar ile 2 adet seri numarası belli olmayan av tüfeği ve bu tüfeğe ait 63 adet 12 clb. fişeğin yanı sıra 270 litrede kaçak mazot ele geçirdi.
Jandarma bu maddelerin yanı sıra akşamları da yol boyundaki soğan tezgahında kaldığı belirlenen A.F. (25) isimli bir bayan ile onun erkek kardeşi H.F. (17) ve sergide bulunan C.K.’nin (35) yanı sıra tezgahın sahibi S.S.’yi (35) gözaltına alındı. İlk sorgulamanın ardından gözaltına alınan şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Karacabey soğanını ününü kullanarak yol kenarlarında kurulan tezgahlarda çirkin görüntüler yaşanıyor. Geceleri tezgahlarda bazı kadınlar boy gösterirken sürücüler yol kenarlarına bıraktıkları araçlarıyla tehlike saçıyor. Karacabey soğanı satılmak için kurulan tezgahlarda geceleri fuhuş yapıldığı da iddia ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.