Sizlerle gurur duyuyoruz!

EML’li öğrenciler Sütaş’ı ziyaret etti:
Karacabey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, okul proje ekibi olarak Sütaş’ı ziyaret etti. Okul Müdürü Remzi Çerşit ve Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Cengiz Puşulu yurtdışına gidecek olan öğrenci grubu ile birlikte Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, tarafından kabul edildi.
            İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer’in de hazır bulunduğu ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.
            Okul Müdürü Remzi Çerşit, hiçbir konuda desteklerini esirgemeyen Sütaş’a teşekkür etti. Çerşit, “Okulumuza maddi ve manevi katkılarınız bizleri onurlandırdı. Öğrenci merkezli projelere verdiğiniz destek ve bizleri önemsemeniz mutluluk vericidir.  Sütaş ailesine okulumuz öğretmenleri, öğrenciler ve velileri adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
            Çerşit, “Karacabey`de eğitime büyük katkılar sağlayan ve yaptığı hizmetlerle anılan merhum Sadık Yılmaz adının okulumuza verilmesini öğretmenlerim, öğrencilerim, velilerim ve kendi adıma isterim” diye konuştu.
            Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, okuldaki mevcut bölümlerin isimlerini aldıktan sonra şunları söyledi;
            “Endüstri Meslek Lisesi ile gurur duyuyoruz. E.M.L.’nin Karacabey sanayisinin temel insan kaynağında önemli bir yerinin olduğuna inanıyoruz. Sizin de gerek okul müdürlüğü ve gerekse öğretim teşkilatındaki öğretmenler olarak sadece standart eğitimle kalmayıp bunun ötesinde gençlere bu vizyonu, araştırma, proje çalışmaları ve yurtdışına açılma gibi bir ufku verdiğiniz için de ayrıca sizleri takdirle karşılıyoruz.
            Geleceğin meslektaşları adına da teşekkür ediyoruz. Türkiye`de bizim yaşlarımızdaki kuşak Avrupa`ya açılmakta çok geç kaldı. Evet belki insanlar bugüne kadar bundan on, on beş yıl öncesine kadar turizm odaklı faaliyetlerle Avrupa`ya gidip geliyorlardı. Ancak, yönetimsel manada, bilgi alış verişi ve teknolojinin takip edilmesi konusunda bu son geçtiğimiz on yıllık dönemde ciddi bir boyuta ulaştı. Özel sektör bu boyutu yaratırken diğer taraftan Karacabeyimizin bir ilçe Endüstri Meslek Lisesi olarak böyle bir vizyona sahip olması bizi gerçekten çok memnun ediyor. Sadece bizim şirketimiz açısından değil, Karacabey`in kalkınmışlığının temel göstergelerinden biri olacak bir iş başarıyorsunuz.
            Bu çalışmaları Ticaret ve Sanayi Odası olarak da çok destekliyoruz. Sadece şirketimiz açısından değil tüm Karacabey`deki sanayinin gelişmesi açısından ve bu sanayiye Karacabey`in içinden yetişen gençlerle takviye etmemiz, bu insan kaynağını yine Karacabey`den yaratıyor olmamız çok büyük övünç kaynağıdır. Çünkü günümüz dünyasında artık kalkınmışlık sadece sermayeyle ya da kentlere gelen sanayi kuruluşlarıyla ölçülmüyor. Kentlerin eğitim düzeyi ve kentlerine gelen sanayi yatırımlarıyla, kentteki bilgi birikiminin entegrasyonuyla oluşuyor ve ölçülüyor. Bu ölçü çıtasını Endüstri Meslek Lisemizde artırdığımız için biz çok gurur duyuyoruz.
            Geçen yılki projenizde başarılı noktalara geldiniz. Bu yıl da başarının tekrar ediliyor olması ile geçtiğimiz yılki başarınızın daha da üstüne çıkacağına inanıyoruz. Bu çerçevede de başarılarınızın devamını diliyoruz. Öğrenci arkadaşlarımız umarız ki bunun kıymetini bileceklerdir. Bu çerçevede, Okul Müdürü Remzi Çerşit ile Cengiz Puşulu başta olmak üzere, bütün öğretmen ve öğrencilerimize başarılarının devamını dilerim.”
            Ziyaret sonunda projeye katılan öğrencilere Sütaş tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.