Susurluk Nehri’ne köprü heyecanı

*Karacabey’in Bursa İl Genel Meclisi’ndeki temsilcileri, Yeniköy ile Malkara’yı cazibe merkezi yapmak istiyor.
İl Genel Meclisi üyeleri, doğa harikası Yeniköy ile Malkara’nın Bursa’ya ulaşımını kolaylaştırmak için kolları sıvadı.
            Ekinli ile Boğazköy arasında bulunan Tokat Mevkii’ndeki Susurluk Nehri üzerine kurulması düşünülen köprü için Bursa İl Genel Meclisi’ne bilgi sunan AK Parti’li Üyeler; Fikret Keskin, İlyas Partal, İsmail Türk, CHP’li Hüseyin Süzen ile MHP’li Hilmi Kaya, Karacabey Belediyesi’nin de katkılarıyla bu hizmetin gerçekleştirilmesini talep etti.
            Yeniköy ile Malkara’nın doğa harikası bir yer olduğu belirtilen açıklamada, özellikle yaz aylarında buralara halkın yoğun ilgi gösterdiği kaydedildi.
            Halkın daha fazla ilgi göstermesini sağlamak ve cazibe merkezi yaratmak amacıyla Yeniköy ile Malkara’nın Bursa’ya ulaşımının kolaylaştırılması gerektiği vurgulandı.
            Karacabey’li temsilcilerimizin İl Genel Meclisi Başkanlığı’na verdiği dilekçede; “Karacabey Belediyesi’nin çabaları devam ederken, bir taraftan da bizler, bu bölgelerin Bursa’ya ulaşımının kolaylaşması için Susurluk Nehri üzerine köprü yapılmasının çok yararlı olacağı düşüncesindeyiz. Karacabey Belediyesi ile yapılan şifai görüşmelerde, nehrin üzerine bu tür bir yatırımın yapılması halinde oluşabilecek maliyete finansman desteği sağlanabilecektir.
            Bu itibarla, Kurumumuz önderliğinde Yeniköy ile Malkara’nın Bursa’ya ulaşımını cazip hale getirmek için Karacabey Belediyesi ile işbirliği içinde bir köprü yapılmasını istiyoruz” denildi.
            Bursa İl Genel Meclisi’nin konuya olumlu yaklaştığı belirtilirken, en kısa sürede köprü yapımıyla ilgili sonucun netleşeceği ifade edildi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.