Sınav’ın “Bire Bir Eğitim”i kazandırıyor

 
*Sınav Dergisi Dershaneleri Karacabey Şubesi Müdürü Cem Yılmaz, ilköğretim 4. sınıftan, lise son sınıfa kadar öğrencilerine üniversitelerin kapılarını kolayca açtıklarını belirterek, özel ders şeklindeki “Bire Bir Eğitim Modeli” ile yüzde yüz başarıya endeksli çalıştıklarını söyledi.
 
Karacabey’de hizmete başladığı günden bu yana başarı çıtasını kısa sürede yükselten Sınav Dergisi Dershaneleri, özellikle “Bire Bir Eğitim Modeli” ile fark yaratıyor ve öğrencilerin ilgisini çekiyor.
4. sınıftan itibaren ‘Özel Ders’ şeklinde öğrencilere bire bir hizmet verdiklerini belirten Sınav Dershaneleri Karacabey Şubesi Müdürü Cem Yılmaz, ayrıca KPSS kurslarında da çok iddialı olduklarını duyurdu.
Bire bir sistemin eğitim ve öğretiminin temel kuralı olduğuna değinen Yılmaz, bunu en iyi şekilde uygulayan dershanelerin başında geldiklerini kaydetti. Öğrencilerine büyük önem verdiklerini ifade eden Yılmaz, “Onların başarısı bizler için çok değerlidir. Bu nedenle de Sınav Dershaneleri olarak başarıya giden yolda öğrencilerimiz için her türlü özveriyi gösteriyoruz. ‘Bire Bir Eğitim Modeli’ temel prensibimizi oluşturmaktadır. Öğrencilerimize ‘Özel Ders’ şeklinde verdiğimiz eğitimlerimize ilköğretim 4. sınıftan itibaren başlıyoruz. Lise sonuna kadar süren eğitimlerimizin dışında ayrıca KPSS alanında da hizmet vermeye başladık. Bu konuda çok iddialı olduğumuzu söyleyebilirim. Uzman kadromuzla sunduğumuz hizmetlerle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen öğrenci ve velilerimizi kurumumuza bekliyoruz” dedi.
Sınav’ın 10 altın kuralı!
Sınav Dergisi Dershaneleri’nin 10 altın kuralına dikkat çeken Karacabey Şube Müdürü Cem Yılmaz, “Sınav Dergisi Dershanelerinde;
1.Dersler, maksimum verimlilik gözetilerek tasarlanmış sınıflarda, İDEAL SAYIDA öğrenci ile yüz yüze işlenmektedir. Bu nedenle her öğrenci dersin işlenişinde aktif olarak yer alır. (Anlamadığını sorar, sorulara cevap verir.)
2.Konular bir zincirin halkası gibi birbiriyle BAĞLANTILI olduğundan, öğrenci mazeretsiz olarak derslere geç gelemez ve hiçbir şekilde devamsızlık yapamaz. (Devamsızlık yapanlar; aynı gün internet ve SMS yolu ile velisine de bildirilir.)
3.Derslerin daha iyi anlaşılabilmesi ve anlaşılmayan konunun rahatça sorulabilmesi için, ders ve etüt saatleri özellikle FAZLA tutulmuştur. Bu nedenle öğrenci “Konuyu anlamadım, eksiğim var.” gibi bahaneler ileri sürerek çalışmayı bırakamaz. (Eksiklerini etüt ve derslerde tamamlar.)
4.Her öğrenciye, deneyimli ve uzman öğretim kadrosunun katkılarıyla hazırlanan Sınav Dergisinin kitap, dergi gibi gerekli tüm yayın setleri ÜCRETSİZ olarak verilmektedir. Öğrenci; bu yayınları düzenli olarak izler ve ilgili derslerde yanında bulundurur. (İlgili ders dokümanlarını yanında bulundurmayan öğrenci derse alınmaz.)
5.Eğitim–öğretim etkinliği; dergi ve kitap yazarı DENEYİMLİ bir kadro tarafından yürütülmektedir. Öğrenci, her zaman yardım alabileceği öğretmenleriyle sevgi ve saygı çerçevesinde diyalog kurar; sınıf ve ders düzenini bozan davranışlarda bulunamaz.
6.Öğrencilere, öğretmenlerin derslerde verdikleri ödevlerin dışında, DÜZENLİ aralıklarla yönetim tarafından denetlenecek “ödev kitapçıkları” da verilir. Öğrenci, tüm ödevlerini zamanında yapar.(Ödevini yapmayan öğrenci uyarılır ve velisi de durumdan haberdar edilir.)
7.Öğrenci, haftalık ders programının yanında, okuldaki yazılı sınavlara DESTEK olmak ve başarıyı yükseltmek için ders ve etüt öğretmenlerinin vereceği “bire bir etüt”lere ve “grup etüt”lerine mutlaka katılır. (Sınav Dergisi Dershanelerinde bire bir ilgi ve takip esastır.)
8.Haftanın bir günü, deneme ve tarama sınavları için ayrılmıştır. Dönem boyunca, Türkiye ve il genelinde çok sayıda SINAV uygulanır. Öğrenci bu sınavlara mutlaka girer. Sınav sonuçlarına göre kendisine verilecek ek ödevleri aksatmaz, çizgi altı çalışmalarına katılır. (Sınav sonuçları, öğrenciyle birlikte velisine de SMS yoluyla ulaştırılır.)
9.Rehberlik hizmetleri, psikolog ve rehberlik uzmanlarından oluşan bir ekiple, BİLİMSEL olarak yürütülmektedir. Öğrenci; rehberlik çalışmalarına katılmalı ve rehberlik uzmanının önerilerini dikkate almalıdır. Motivasyonu yükseltmek ve başarıyı artırmak için organize edilen konferans ve seminerlere, veli–öğretmen görüşmelerine; veli mutlaka katılır.
10.Öğrenci, derse girdiği andan itibaren i-pod, mp3 çalar ve cep telefonunu KAPATIR. Derslerde, sınavlarda, kütüphanelerde cep telefonuyla oyun oynayamaz, konuşamaz ve mesajlaşamaz. Ders saatleri içinde koridorda, kantinde dolaşamaz, gürültü yapamaz ve dershanede sigara içemez” şeklinde açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.