Sınav’dan büyük başarı!

Karacabey Sınav Dershanesi, SBS ve LYS’de yine önemli bir başarıya daha imza attı. SBS’de yüzde 92 ve LYS’de ise yüzde 90 yerleşme oranıyla hedeflerine ulaşan Sınav Dershaneleri Karacabey Şubesi, elde edilen bu başarının her geçen yıl artarak süreceğini duyurdu.

Sınav Dershaneleri Karacabey Şubesi Müdürü Cem Yılmaz, 2011-2012 eğitim öğretim yılında SBS’de 85 öğrencinin Fen, Anadolu Öğretmen, Anadolu Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve teknik liseleri kazandığını, 98 öğrencinin de LYS sonunda Mühendislik, Eğitim Fakülteleri, Sağlık Bilimleri, İlahiyat Fakülteleri, Fen-Edebiyat Fakülteleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Ziraat Fakülteleri, Veterinerlik ve Meslek Yüksek Okullarına yerleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Toplamda 200'e yakın Sınav Dershanesi öğrencisinin önemli okullara yerleştiğine dikkat çeken Yılmaz, “Bu anlamda SBS’de yüzde 92 ve üniversitede ise yüzde 90 yerleştirme ile öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmış olduk. Bu başarımızda büyük emeği geçen velilere, okul ve dershane öğretmenlerine Sınav Dershanesi olarak teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamlarında da öğrencilerimizin sürekli yanında olacağımızı belirtmek isteriz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.