“Sessiz çoğunluk”tan Koç’a destek!

Kendilerini “Karacabey sevdalısı” olarak adlandıran kalabalık bir grup, Belediye Başkanı Ergün Koç’u makamında ziyaret ederek destek sözü verdi.
Herhangi bir parti kılıfı gözetmeksizin Başkan Koç’a her türlü desteğe hazır olduklarını dile getiren 117 kişilik grup, “Bizler şov grubu değil, gerçek destekçileriniziz. Sessiz çoğunluk temasıyla huzurunuzdayız. Sizlere hiçbir karşılık ve vaat beklemeden desteğimizi belirtmek ve anne ve babalarımızın da selam ve desteklerini iletmek için buradayız. Allah’ın izniyle 30 Martta Karacabey bir kez daha kazanacak” şeklinde konuştu.
Başkan Ergün Koç ise sessiz çoğunluk olarak kendilerini adlandıran gruba hitaben yaptığı konuşmasında “Karacabey sevdalısı gençlerimiz, bizler siyaset yapmaya gelmedik memlekete. Yurt içi ve yurt dışında almış olduğum eğitim ve öğretimin yanı sıra büyüklerimizden almış olduğum talim ve terbiye ile Karacabey’e hizmet heyecanını yürekten taşıyorum” şeklinde konuştu.
Her zaman Ergün Koç’un yanında olduğunu belirten grup, 30 Mart’ta siyasi düşünceden arındırılmış bir destek ile başarı dileğinde bulunduktan sonra ziyareti sonlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.