Şerafettin Barbaros güven tazeledi

Karacabey Terziler ve Benzerleri Odası’nın geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongresinde başkan değişmedi. 2 adayın yarıştığı kongrede, Aydın Hacer’in 42 oyuna karşı 111 oy alan Şerafettin Barbaros yeniden başkanlığa seçildi.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Belediye Başkan Vekili Serkan Tarlı, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, siyasiler, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.
BESOB Başkan Vekili Fahrettin Bilgit öncülüğünde oluşturulan divan kurulunun ardından okunan Oda’nın faaliyet ve denetim raporları ile gelir-gider ve bilançoları üyeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
İki adaylı kongrede, mevcut Başkan Şerafettin Barbaros ile Aydın Hacer yarıştı. Seçim sonunda 196 üyesi bulunan Terziler ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Aydın Hacer’in 42 oyuna karşı 111 oy alan Şerafettin Barbaros, yeniden başkan oldu. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.
Desteklerinden dolayı üyelerine teşekkür eden Oda Başkanı Şerafettin Barbaros, “Her zaman olduğu gibi yeni dönemde de üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yeniden güven tazeleyen Şerafettin Barbaros başkanlığındaki yeni dönem Terziler ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetiminde; İsmet Karan, Hakan Selten, Halil Barlas, Hasan Aykut, Faysal Ay, Hasan Önder yer aldı.
Denetim Kurulu ise; Hamdiye Aydın, Birol Çiftçi, İsmail Keçe’den oluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.