İyi Parti kongreye gidiyor

Ülke genelinde teşkilatlanmalarını büyük ölçüde tamamlayan Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti’de kongre heyecanı yaşanmaya başladı. Kurucular Kurulunu tamamlayan İyi Parti olası erken seçime karşı kongrelerini Şubat ayı içinde bitirmeyi planlıyor. Bu kapsamda İyi Parti Karacabey İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi 13 Şubat 2018 Salı günü yapılacak.
İyi Parti Karacabey İlçe Kurucular Kurulu, 24 Ocak 2018 tarihli kararıyla, 1. Olağan Genel Kurulu’nu, 13 Şubat 2018 Salı Günü saat 11.30’da parti binasında gerçekleştirme kararı aldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, “Öncelikle şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin Zeytin Dalı operasyonundan üstün başarı ile ve eksiksiz dönmelerini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Şehitlerimize Rabbimden rahmet, kederli ailelerine, milletimize sabır, metanet ve baş sağlığı, yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu harekat kapsamında İYİ Parti olarak aklımızla, kalbimizle ve dualarımızla devletimizin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz.
Olabilecek bir erken seçim ihtimaline karşı hazırlıklı olabilmek için 1.Olağan Genel Kurulumuzu yapmak zorundayız. Kongre tarihimiz olan 13 Şubat 2018 Salı günü, aynı zamanda Bursa’mızın diğer ilçelerinde de kongreler yapılacaktır. Ülkemizin içinde bulunduğu nazik durum nedeniyle kongremizi abartısız, sade bir şekilde ve sadece Yargıtay’da kayıtlı üyemizle gerçekleştireceğiz. İlçe teşkilatımızda partimize üye kayıtlarımız devam etmektedir. Durum nedeniyle davetiye bastırmadık ve misafir davet edemedik. Afrin Zeytin Dalı harekatı zaferle sonuçlandığında İlçe Teşkilat binamızın açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştireceğiz. Kongremizin İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.