Sentetik Yüzeyli Çim Futbol Sahası hizmete girdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca yapımı gerçekleştirilen Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Sentetik Yüzeyli Çim Futbol Sahası, spor kulüplerinin hizmetine girdi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam; “İlçemiz adına önemli bir spor tesisi daha hizmete sunulmuştur. Sentetik Yüzeyli Çim Futbol Sahamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Amatör kulüplerimiz, Okullarımız ve tüm gençlerimiz için kaliteli bir spor alanının daha hizmete sunmaktayız. İlçemizde resmi müsabakaların oynanabilmesi adına boyutları itibariyle bir ilk olma özelliği taşıyan sentetik yüzeyli çim futbol sahasının temeli 15 Haziran 2015 tarihinde atılmıştır. 94×64 m ölçülerinde olan futbol sahası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile beraber yapımı tamamlanmıştır. Sentetik yüzeyli futbol sahası 575.000,00 TL’ye mal olmuştur. Bir süredir soyunma odalarının olmamasından dolayı Resmi maç oynama sıkıntısı yaşamaktaydık. Konuyu çözmek adına 18 Kasım tarihinde Karacabey’e davet ettiğimiz BASKF Başkanı Osman Kılıç, ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beşen ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Sentetik yüzeyli futbol sahasında Amatör lig müsabakalarının oynanmasında bir sakınca olmayacağı karara bağlanmış ve Resmi maç tayini yapılacağı kararlaştırılmıştır. Maçlarda Atatürk Spor Salonu Soyunma Odaları’ndan faydalanılacaktır.
Ayrıca yeni yapılan sentetik Futbol sahasının yan tarafına 4 Futbol takımımızın aynı anda kullanabileceği soyunma odaları binası inşaatı da hızla devam etmektedir. İnşaat su basman seviyesinde olup 3 aylık bir süre sonunda takımlarımızın hizmetine sunulacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.