Şakir Uzun emekli oldu

Karacabey Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar başarıyla görev yapan Radyoloji Teknisyeni Şakir Uzun emekliye ayrıldı. Başarılı sağlık memuru Uzun, 40 yıllık meslek yaşamını kendi isteğiyle noktaladı.
Şakir Uzun, 1976 yılında başlayan sağlık memurluğu yaşamını çeşitli hastanelerde sürdürdü.
1983 yılından itibaren Karacabey Devlet Hastanesi’nde Radyoloji Teknisyeni olarak hizmet vermeye başlayan Şakir Uzun, 40 yıl süren meslek yaşamının son 33 yılını Karacabey’de tamamladı. Başarılarla dolu meslek yaşamında özveriyle görev yapan Şakir Uzun, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve yardımseverliği ile dikkat çekti. Özverili çalışmalarıyla Hastanenin aranılan isimleri arasında yer alan Şakir Uzun çok sevdiği mesleğinden veda etme zamanının geldiğini belirtti.
Karacabeylilerin haklı olarak övgüsünü kazanan Uzun, “40 yıllık meslek yaşamımın en verimli dönemini Karacabey’de geçirdim. Karacabeylilere hizmet sunmaktan büyük keyif aldım. Karşılıklı anlayış içinde geçirdiğimiz 33 yılı hiç bir zaman unutamam. Burada kalıcı dostlar edindim. Çok sevdiğim işimden ayrılma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Uzun yıllar birlikte görev yaptığım çalışma arkadaşlarımı unutamam. Onları özleyeceğim ve her zaman arayacağım. Yeni bir yaşama adım atarken, çalışma arkadaşlarımın tümüne üstün başarı ve mutluluklar dilerim” dedi.
40 yıllık mesleğini noktalamış olmanın burukluğunu yaşayan Şakir Uzun, bundan sonraki yaşamını nerede sürdüreceğine henüz karar vermediğini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.