SEM YAPI, 1. yılını size özel indirimlerle kutluyor!

Karacabey’de başarılarıyla göz dolduran SEM YAPI 1’inci yılını kutluyor. Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile kısa sürede müşterilerinin beğenisini kazanan SEM YAPI 1’inci yılına özel indirim günleri başlattı. Yapı malzemelerinde ihtiyaç duyulan birçok malzemeyi bünyesinde barındıran SEM YAPI müşterilerinden çeşitlilik hizmet kalitesi ve uygun fiyatları ile tam not alıyor.
Günümüz teknolojisini yakalamış, uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetine cevap veren SEM YAPI, zengin çeşit, kaliteli ürün ve uygun fiyatlarıyla evleri güzelleştirmeye devam ediyor. Karacabey’de tam donanımlı tek yapı market olan SEM YAPI firması şık tasarım, güvenilir malzemeleriyle Çelik Kapı, Avize, Banyo Dolabı, Duşakabin, Batarya, Alüminyum Profil, Hırdavat Çeşitleri, Elektrik malzemeleri, Aydınlatma grupları, El Aletleri ve Boya Malzemeleriyle ilçede fark yaratıyor. SEM YAPI, tecrübeli personeli, maksimum hızdaki montajı, hızlı servis desteği, tasarıma ve yeniliğe verilen önem veren müşteri odaklı çalışma politikaları ile ilçede dikkatleri üstüne çekiyor.

İşletme Sahibi Emir Budak, Muhasebe Müdürü M.Melik Gönültaş, Satış ve Pazarlama Sorumlusu Oğuzhan Özkan, Müşteri Temsilcisi Fikret Altıntaş ve Montaj, Servis kadrosuyla Yenice Mahallesi Bursa Caddesi No:135/9 Vestel Yetkili Servis Yanı adresindeki SEM YAPI, Yapı Malzemeleri ve Alüminyum da ilçe de hizmetleriyle halkın beğenisini kazanarak tüm hızıyla büyüyor.
Nitelikli ve zengin ürün çeşidi, göz alıcı tasarımlar ve birbirinden kaliteli ürünlerle mekâna zarafeti; kullanıcıya mutluluk vermeyi garanti ettiklerini belirten SEM YAPI İşletme Sahibi Emir Budak, “Ev yapanlar, evlerini tamir eden müşterilerimiz, vade farksız ödeme kolaylıkları, zengin çeşit, kaliteli ürün, uygun fiyat ve deneyimli personelimizde 7/24 saat hizmetinizdeyiz. Kalitemizi koruyarak, ev ile ilgili ihtiyaçları tek çatı altında toplayarak halkımıza hizmet vermekten memnunuz. Bize uğramadan karar vermeyiniz. Siz hayal edin, biz yapalım. Hizmetlerimizde memnuniyetinizi ön planda tutarak çalışmalarımızı şekillendiriyor ve beklentilerinizin her zaman üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. Memnun ettiğimiz müşteriler en iyi referanslarımızdır. Yapılandırılan projelerimizle evlerinizin çehresini renklendirip, farklı ve göz alıcı tasarımlı ürünlerimizle, halkımız güvenli ve şık ortamlara kavuşuyor. Gerek yönetim kadromuzla ve gerekse çalışan tüm idari ve teknik personelimizle üstün gayret ve azimleri ile bugün ilçede, “Doğru ve güvenilir olma ” özellikleri ile seçkin bir yer edindiğimiz için gurur duyuyoruz. İnşaat sektöründe adını kanıtlamış EMS İnşaat, yapı alanında SEM YAPI ile birlikte hizmet vermektedir. SEM YAPI’nın 1. yaşını kutladığımız bugünlerde, Yaza Merhaba ve 1. yıla özel indirimlerle halkın hizmetindeyiz. Açılışımızdan bugüne değin Karacabey halkının göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederiz. Pusulamız memnuniyetiniz dediğimiz bu yolda kaliteli ve en iyi hizmeti sunmak da iddialıyız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.