Selenay Sucu’nun, “BUNİMO” zaferi

Karacabey'den Bursa Nilüfer İlköğretim Matematik Olimpiyatları'na (BUNİMO) katılarak il üçüncüsü ve ilçe birincisi olan Selenay Sucu isimli öğrenci, önemli bir başarının altına imza attı.
    Cumhuriyet İlk ve Orta Okulu ve aynı zamanda da Sınav Dershanesi öğrencisi olan Selenay Sucu'nun bu başarısı, dün düzenlenen törenle taçlandırıldı.
    Sınav Dershanesi'nde düzenlenen törende BUNİMO'da il üçüncülüğü ve ilçe birinciliğini elde eden Selenay Sucu, okul ve dershane yetkilileri tarafından bir kez daha onare edildi.
    Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Rafet Yılmaz, Sınav Dershanesi Müdürü Cem Yılmaz, Okul Müdür Yardımcısı Özer Şahay, Sınıf Öğretmeni Hüseyin Tuncay Emir, Matematik Öğretmeni İzzet Erten, ve Dershane Matematik Öğretmeni Fatih Çelebi'nin katıldığı törende, Selenay Sucu'nun başarısı birlikte kutlandı.
    Mutluluğu gözlerinden okunan Selenay Sucu, kendisinde emeği bulunan başta ailesi olmak üzere tüm okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür etti. Son Ortak Sınavlar'da Türkiye birinciliği başarısı da bulunan Sucu, daha çok çalışarak en zirveye ulaşmayı amaçladığını dile getirdi.
    Öğrencileri Selenay Sucu'yu başarısından dolayı ödüllendiren Sınav Dershanesi Müdürü Cem Yılmaz, “Kızımızla ne kadar övünsek azdır. Cumhuriyet İlk ve Orta Okulu ile birlikte gönül birliği yaptık. Öğrencilerin başarısında okul-dershane işbirliği her zaman önemlidir” dedi.
    Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Rafet Yılmaz da, Selenay Sucu ile gurur duyduklarını belirterek, “Öğrencilerimizin başarısı bizler için gurur kaynağı oluyor. Bu yıl BUNİMO'da başarılı olan tek Karacabeyli öğrencinin okulumuzdan çıkması ise bizleri ayrıca mutlu etti. Okul olarak her zaman öğrencimizin yanındayız. Sınav Dershanesi'ne de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.