Tarım Fuarı başlıyor

Karacabey’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Tarım Fuarı bugün başlıyor. Ancak, dün Salı Pazarı olması nedeniyle Kapalı Pazar Yeri'nin Tarım Fuarına elverişli hale getirilmesi ve taşınma işlemlerinin uzayacak olması gerekçesiyle, resmi açılışın yarın yapılacağı belirtildi. 31 Mart’a kadar sürecek Tarım Fuarı açılışının saat 10.00'da gerçekleşeceği kaydedildi.
    Salı günleri kurulan ilçe pazarı alanında gerçekleştirilecek olan fuara Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden çok sayıda tarım iş makinası imalatı yapan işletmeler katılacak.
    Konuyla ilgili bilgi veren Renkly Fuarcılık Pazarlama Koordinatörü Nalan Cömert, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan  Karacabey Tarım Fuarı’na Türk çiftçileri için üretim yapan 140 civarında firmanın katılacağını kaydetti.
    KOSGEB desteğiyle hazırlanan fuarda “Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Sera Teknolojileri, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Zirai İlaçlar, Tohum, Fide, Fidan ve Bahçecilik, Ekolojik Tarım, Tarıma Yönelik Diğer Ekipman ve Ürünler, Tarımsal Hizmetler, Canlı Hayvan Yetiştiriciliği ve Hayvansal Üretim Makineleri”nin  yer alacağı belirtildi.
    Karacabey sevdasıyla yola çıktıklarını belirten Belediye Başkanı Ergün Koç ise, “Biz kaynak peşinde değiliz, sevda peşindeyiz. İlçemiz, ülkemizin en önemli tarım merkezlerinden biridir. Bu avantajımızı iyi kullanmamız gerekir. Önemli bir hizmetin ikincisini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karacabey’de tarım fuarı eksikliğini gidermek, ilçe tarımına katkıda bulunmayı amaçladık” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.