KTSO’dan bir dizi ziyaret

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, yenilenen Kızılay Karacabey Şubesi yönetimini ziyaret etti.
    KTSO  Meclis Başkan Vekili Feti Toprak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Naci Güncü, Genel Sekreter Fehmi Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
    Kızılay'ın yeni yönetimine görevlerinde başarı dileyen KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Kızılay'ın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.
    KTSO heyeti, daha sonra Karacabey'e yeni atanan İlçe Çağdaş Çeki’ye, “Hoşgeldiniz”
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çağdaş Çeki'ye “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulundu.
    Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan KTSO Başkan Yardımcısı Naci Güncü, “İlçemizde başladığınız yeni görevinizde başarılar diler, yapacağınız etkinliklerde odamız adına yanınızda olduğunuzu bilmenizi isteriz” dedi.
Hüseyin Köse rahmetle anıldı
KTSO heyeti daha sonra, Terziler ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni Başkanı Şerafettin Barbaros'a başsağlığı ve yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.
    KTSO yetkililerine teşekkür eden Terziler Odası Başkanı Şerafettin Barbaros ise, “Merhum başkanımız Hüseyin Köse, BESOB Hizmet Binasının yapımında büyük emekleri oldu. Şimdi bizler görevimizi onun bıraktığı yerden alarak devam ettirmek için yola çıktık. İlçemizi en iyi şekilde temsil etmek üzere gayret göstereceğiz” diye konuştu.
    KTSO heyeti son olarak da, Hizmet Binası ve yapılanma hakkında verilen bilgilerin ardından ziyaretini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.