Şekerbank, bakkalcının yanında

Şekerbank Karacabey Şubesi, önceki gün Bakkallar Odası’nı ziyaret ederek, “Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda, esnaf ve sanayiciye yönelik kredi desteklerini sürdürdü.
            Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku, Şekerbank Bölge Müdürü İbrahim Egeli, ve Esnaf Kredi Yetkilisi Bahar Bakal’in bir araya geldiği ziyarette, kredi koşulları masaya yatırıldı.
            “Esnafım Kredisi” ile üretimi, “EKO Kredi” ile de enerji tasarrufuna yönelik her türlü bireysel ve ticari yatırımı desteklemeyi amaçladıklarını belirten Şekerbank Bölge Müdürü İbrahim Egeli, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
            Esnaf Kredi Yetkilisi Bahar Bakal, “İthalata dayalı tüketimin hızla arttığı günümüzde, her kesimi üretime teşvik etmeye yönelik verilen ‘Esnafım Kredisi’nde amacımız, esnafımızın milli gelirden aldığı payı arttırmak ve kesimler arası gelir dağılım bozukluğunu asgariye indirmektir” dedi.
            Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku, özellikle bakkalcılığın bitme noktasına geldiğini vurgulayarak, Şekerbank’ın esnafa yönelik uyguladığı çalışmaları takdirle karşıladığını anlattı.
             Ağustos ayı başında Bakkallar Odası dışında Karacabey’deki esnaf odalarıyla yapılan değerlendirme koşullarına ek olarak, 5 bin TL’ye kadar kefalet karşılığı uygun faiz oranlarında kredi verilebileceği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.