Şehitler Futbol Turnuvası başlıyor!

Karacabey Taşlık Köyü Gençlik ve Spor Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği “Şehitler İlkbahar Futbol Turnuvası” 16 Mart 2014 Pazar günü başlıyor.
Anlamlı turnuvayla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Taşlık Spor Kulübü’nün yenilenen yönetimi, tüm köyleri ve kulüpleri turnuvaya davet etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Günay, 2. Başkan Ferhat Kaplan, Muhasip Üye Sinan Şahin, Üyeler Rıdvan Bulut ve Bülent Asa’dan oluşan dernek yönetimi, turnuvayla ilgili katılım koşullarını da duyurdu.
Turnuvaya katılmak isteyen kulüpleri, 16 Şubat 2014 Pazar Günü Saat 20.30’da Taşlık Köyü Gençlik ve Spor Kulübü Lokali’nde yapılacak Tertip Komitesi Toplantısı’na davet eden Başkan Aykut Günay, turnuva ile ilgili katılım koşulları şu şekilde açıkladı:
1-Takımlar sahaya 11 kişi ile çıkacak, maçlar 40 dakikalık devreler halinde 2 devre oynatılacaktır.
2-Maçlar 16 Mart 2014 Pazar günü başlayacak.
3-Takımlar, maçlara istedikleri kadar yabancı futbolcu ile katılabilecek.
4-Takımlar, ilk maçlarına çıkmadan önce listelerini turnuva Tertip Komitesine verecekler, listelerinde eksik futbolcu bulunan takımlar daha sonra tamamlayabilecekler, ancak listeden oyuncu değiştiremeyecekler. Listeler her maçtan önce tertip komitesi tarafından kontrol edilecektir.
5-Takımlar maçlara 1 sağlıkçı, sağlık çantası ve 2 adet maç yapılabilecek kalitede futbol topu ile birlikte geleceklerdir.
6-Takımlardan hakem ücreti olarak 500.00 TL alınacak, maçların devamlılığını sağlamak üzere kulüp başkanlarından teminat senedi alınacaktır. Hakem katkı ücretleri Taşlık Köyü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin T.Halk Bankası Karacabey Şubesi 16000091 numaralı hesabına maçlar başlamadan önce kulüp yöneticileri tarafından yatırılmış olacaktır.
7-Takımların muhakkak suretle flama ve bayrakları olacak, maç esnasında göndere çekilecektir.
8-Turnuva Disiplin Komitesi, Tertip Komitesinden 2, takım yöneticilerinden 5 kişi olmak üzere 7 kişiden oluşacak, her hafta sonu maçlardan sonra toplanıp, değerlendirme yapacaktır.
9-Takımların formaları tam takım olacak, aynı renk formaları olan takımların maçları olduğunda ilk takım forma değiştirecek ve Taşlık Köyü Gençlik Spor Kulüp’ünün formalarını kullanacaklardır.
10-Takımlar formalarında kendi sponsorlarının reklamını taşıyabilecekler, istedikleri takdirde afiş yaptırıp, sahaya asabileceklerdir.
11-Takımlar sahadaki yedek kulübesinde 1 sağlıkçı, 2 antranör, 2 yönetici ve yedek oyuncuları bulunduracaklar.Yedek oyuncuların hepsi eşofman giymiş olacak, formalı olmayacaklardır.
12-Her takımın başkanı ve 1 yöneticisi iş ve cep telefonlarını, tertip komitesine bildireceklerdir.
13-Maçlarda erteleme olduğu taktirde, maçın ne zaman ve nerede oynanacağı, tertip komitesi tarafından takımlara bildirilecek, takımların itiraz hakları olmayacaktır.
14-Final ve yarı final maçlarında eşitlik bozulmaz ise 10’ar dakikalık 2 devre uzatma oynanacak, sonuç değişmez ise, penaltı atışlarına gidilecektir.
15-Guruplardaki takımların bir üst tura çıkmalarında, avaraj söz konusu olduğunda, ikili avaraj olamayacağı için gol avarajı söz konusu olacak, sonrasında atılan gol ve daha sonrasında yenilen gol söz konusu olacak daha da eşitlik var ise aralarındaki oynanan maç baz alınacak, sonuç değişmez ise kur’a çekilecektir.
16-Turnuvada 1. 2. 3.’lük, Gol krallığı ve Centilmenlik kupaları sahiplerini bulacaktır. 17-Turnuva şartnamesi, Takım yöneticileri tarafından muhakkak suretle takım içerisinde okunarak duyurulacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.