Renkly Fuarcılık’tan, basına “plaket”

*Üçüncü Tarım Fuarı’nın, Güney Marmara’daki tarım sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firmanın katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Renkly Fuarcılık Şirketi İmtiyaz Sahibi Umut Güngör, fuarın yüzde 40 büyüyeceğini söyledi.
Karacabey Belediyesi katkılarıyla Renkly Fuarcılık tarafından geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen Tarım Fuarı, 27 – 30 Mart 2014 tarihleri arasında kapılarını bir kez daha açmaya hazırlanıyor.
Karacabey’de Tarım Fuar’ının üçüncüsünü gerçekleştirmeye hazırlanan Renkly Fuarcılık, basın mensuplarıyla yemekte buluştu. Belediye Başkanı Ergün Koç, Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen ve Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Özgür Carlı’nın da hazır bulunduğu yemekte konuşan Renkly Fuarcılık Şirketi İmtiyaz Sahibi Umut Güngör, fuarın yüzde 40 büyüyeceğini kaydetti. KOSGEB desteğiyle hazırlanan fuara, Güney Marmara’da tarım sektöründe faaliyet gösteren 170 firmanın katılacağını kaydeden Güngör, “Karacabey’de üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz fuarda, yüzde 40 büyüme hedefiyle yola çıktık. Fuarımızda, Güney Marmara’da faaliyet gösteren birçok firma ve ürün grubu yer alacak. Pazaryeri’nin rüzgâr alan bölümlerinin kapatılması firmalar tarafından olumlu karşılandı. KOSGEB desteğiyle hazırlanan fuarımızda, ‘Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Sera Teknolojileri, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Zirai İlaçlar, Tohum, Fide, Fidan ve Bahçecilik, Ekolojik Tarım, Tarıma Yönelik Diğer Ekipman ve Ürünler, Tarımsal Hizmetler, Canlı Hayvan Yetiştiriciliği ve Hayvansal Üretim Makineleri’ yer alacak. Fuarımız şimdiden çiftçilerimize ve firmalarımıza hayır olsun” dedi.
Fuarların önemine değinen Belediye Başkanı Ergün Koç, “Fuarlar, üreticiyle tüketicinin buluştuğu mekânlardır. Tüketicinin bilgilendirilmesi ve üreticinin ürünlerini sergilemesi yönünden büyük önem taşır. Fuarlar, dünyanın birçok ülkesinde teşvik ediliyor. Devlet desteği veriliyor. Türkiye, tarım ülkesi olmasına karşın, saman dahi yurtdışından getiriliyor. İsrail ise, çölde dünyaya hükmedecek tohum üretiyor. Tohum sektörü çok yakın zamanda silah sanayinin önüne geçecektir. Renkly Fuarcılık Şirketi İmtiyaz Sahibi Umut Güngör’ün iki yıl önce Belediye Başkanlığı’na yaptığı öneriye hemen olumlu yanıt verdik. Türkiye’nin ambarı Karacabey’imizde fuar hizmetine karşı çıkamazdık” diye konuştu.
Yemeğin ardından, fuarın kamuoyuyla paylaşılmasında katkı sağlayan basın mensuplarına, teşekkür plaketi takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.