“Seçimlerin yükselen yıldızı olacağız”

Karacabey Saadet Mahallesi sakinleriyle buluşan SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Merkezdeki mahalleler nasıl hizmet alıyorsa, Saadet ve Hamidiye mahalleleri de aynı hizmeti alacak” dedi.
Partinin Saadet Mahallesi’ndeki seçim bürosunu ziyaret eden SP’liler, ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek meclis üyesi adaylarını tanıttı. Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği programda konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, seçimleri kazanmaları durumunda Saadet ve Hamidiye mahallelerinin makûs talihini değiştireceklerini söyledi. Çavdarlı, “Saadet Mahallesi’ndeki coşku bizleri çok heyecanlandırdı. Sandıkları patlatırcasına bizi destekleyeceğinize inancımız tam. Sizlere en iyi değeri Saadet Partisi verdi. İçinizden biri olan Recep Burgu ağabeyimizi 9. sıra meclis üyesi adayı olarak gösterdik. Saadet Partisi’ni güçlü bir şekilde destekleyeceğinize ve Belediyeyi kazanmamızda büyük rol oynayacağınıza inanıyoruz. Saadet ve Hamidiye mahallelerinin makus talihi, Saadet Partisi’nin Belediyeyi kazanmasıyla değişecek. Merkezde bulunan mahalleler nasıl hizmet alıyorsa, Saadet ve Hamidiye mahalleleri de aynı hizmeti alacak. Güçlü projelerimizle Karacabey’i yaşanabilir bir şehir yapmak için geliyoruz. Gördüğümüz teveccüh inşallah 30 Mart günü sandığa da yansıyacak ve Saadet Partisi yerel seçimlerin yükselen yıldızı olacak. Televizyon ve gazeteler Saadet Partisi’ne yer vermese de, onlara en güzel cevabı vatandaşımız sandıkta vereceğine inanıyoruz. Bizleri hiçbir şekilde engelleyemeyecek. Vatandaşımız hizmet, huzur ve mutluluk istiyorsa, adres Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisi’dir. Saadet kazanınca, Saadet Mahallesi kazanacak. Saadet kazanınca, Karacabey kazanacak” diye konuştu.
Programın sonunda proje ve koordinasyon sorumluları tarafından partinin projeleri tanıtıldı. Özellikle ‘Hilal projesi’ vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.