Eski başkanlar Koç’a destek istedi

Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, seçim çalışmaları kapsamında, TOKİ konutları, Sırabademler Mahallesi, Ortaokul, Bursa Caddesi, Avcılar ve Karadenizliler Derneği’nde seçmenlerle buluştu. Ziyaretlerde Başkan Koç’u yalnız bırakmayan eski belediye başkanlarından Ali Hayri Dörter ile eski DP ilçe başkanlarından Enver Erdem ile Recep Kuru, vatandaşlardan Koç’a destek istedi.
Ziyaretlerin ilk durağında TOKİ konutları sakinleriyle bir araya gelen Başkan Koç, TOKİ projesinin ardından başlatılan çevre düzenlemeleri ve beraberinde Mustafa Erdoğan Parkı projesiyle yeni yaşam alanlarının ve cazibe merkezlerinin oluştuğunu hatırlattı. Yeni imar alanlarının halkın kullanımına açıldığını kaydeden Koç, uzun yıllar sonrasının düşünülerek yapılacak yatırımlara zemin hazırlandığını belirtti.
Ardından Karadenizliler Derneği’nde seçmenlerle bir araya gelen Başkan Koç, yoğun ilgiyle karşılaştı. Derneğin, faaliyetleri ile ilçeye renk kattığını dile getiren Koç, “Yapılan tüm sosyal faaliyetlerde taşın altına elimizi koyduk. Bundan sonrada hizmetimizi ve desteğimizi sürdüreceğiz. Karacabey çok kültürlü bir kentimiz ve sizlerde bu renklerimizin en güzel temsilcilerisiniz. Birlikteliğimiz daha da güçlenerek devam edecektir” dedi.
Daha sonra Koç ve ekibi, Avcılar Derneği ile Ortaokul ve Bursa Caddesi’nde ziyaretlerini sürdürdü.
Ziyaretlerde Başkan Ergün Koç’u yalnız bırakmayan eski belediye başkanı Ali Hayri Dörter ile DP’nin kurucu ilçe başkanlarından Enver Erdem ve eski ilçe başkanı Recep Kuru, vatandaştan Ergün Koç’a destek istedi.
Yapılan hizmetlerin ortada olduğunu belirten eski başkanlar, “Karacabey’in yararına ve menfaatlerine 2 dönemdir olduğu gibi bundan sonrada yine Ergün Koç’un uygun olacağını ve Karacabey’e değer katmaya devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Bize inanan tüm ilçe halkına bunu anlatıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.