Seçim zaferi coşkusu

24 Haziran seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından Karacabey’de Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye gönül veren vatandaşlar sokaklara dökülerek, zafer kutlaması yaptı. AK Parti İlçe Başkanlığı’nda ve Belediye’de de büyük sevinç yaşanırken, Karacabeyli MHP’liler de bu mutluluğa ortak oldu.
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlanmasıyla Karacabeyli AK Partililer İlçe Başkanlığı’na akın etti. Daha sonra Cumhuriyet Alanı’na gelen AK Partililer, MHP’liler ile birlikte kutlama yaptı. Yüzlerce AK Partili ve MHP’li, ellerinde bayraklarla meydanda sloganlar attı, davul zurna eşliğinde ve araçlarıyla uzun konvoylar oluşturdu. Otomobillerin camlarından çıkan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın zaferini kutladı.
Karacabey Belediyesi’nden halkı selamlayan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Belediye Başkanı Ali Özkan ve MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol zafer konuşması yaptı.
Bugün yeni Türkiye’nin doğum günüdür, bugün Karacabey’in günüdür diyerek sözlerine başlayan AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Milletimiz AK Parti’yi zafere, Cumhur İttifakı’nı birinciliğe taşımıştır. 24 Haziran tek kelimeyle Haziran ayı içerisinde Ramazan Bayramı’ndan sonraki 2. bayram olmuştur. Bugün 81 milyonun kazandığı, kaybedeni olmayan bir gündür. 24 Haziran seçimleri demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktası olmuştur. Milletin adamı, Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin Cumhurbaşkanıdır. Herkes emin olmalıdır ki; Türkiye daha güçlü demokrasisi ile daha sağlam temellere oturmuş bir Türkiye olarak yoluna devam edecektir. Seçimlere bu kadar yüksek katılım olması vatandaşımızın Türkiye’nin geleceğine olan inancını en güzel şekilde göstermiştir. Hangi partiye vermiş olursa olsun her bir vatandaşımızın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Vakit Türkiye, vakit Karacabey vaktidir, vakit şaha kalkma vaktidir, kalkınma istikrar ve güvenle 2023 hedeflerini yakalama vaktidir. Başka bir Türkiye yok gideceğimiz bir ülke yok, bir olacağız, bütün olacağız. Tüm hemşerilerime AK Parti’mize ve milletvekillerimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Ali Özkan da, “Borçlu belediyelerin kapısında alacaklı olur. Borçlu belediyeler işçisine, memuruna maaşını ödeyemez. Biz 1 gün ödemelerimizi geciktirmedik. Tıkır, tıkır ödüyoruz. Güçlü Türkiye, güçlü Karacabey’inde temellerini atıyoruz. Sizlere ve aziz Karacabeylilere bir kez daha teşekkür ediyorum. Çamur at, izi kalsın diyen zihniyete büyük bir ders verdiniz. Hesaptan, kitaptan anlamayanlara sandıklarda Matematik dersi verdiniz. Bir taraf da Cumhuriyet Halk Partisi, bir tarafta yeni kurulan bir parti, Cumhur ittifakındaki kardeşlerimizin asla barajı aşamayacaklarını ifade ediyorlardı. Onlara da gerçeği gösterdiniz. İkisini yan yana koysanız olmuyor. Üst üste koysanız olmuyor. Yine de AK Parti’nin oylarına yetişemiyorlar. Karacabeylilere teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. İnşaallah bu güzel birliktelik ve beraberlik 2023’e, 2071’e, Türk İslam medeniyeti yeniden ihya ve inşa edilene kadar devam eder. Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in dizeleriyle sizleri selamlamak istiyorum; ‘Sevinin Mehmed’im başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!’ Vakit Karacabey vakti, Vakit Türkiye vaktidir” diye konuştu.
Özkan, “Batılı emperyalist güçler ile yerli işbirlikçilerinin hak ettiği cevabı 15 Temmuz’dan sonra 24 Haziran’da bir kez daha almıştır. Kazanan dünya mazlumlarının tek umudu Türkiye olmuştur” şeklinde sözlerini noktaladı.
MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol ise, ilçe halkına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, zaferin Türkiye’ye ve Karacabey’e hayırlı olmasını diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.