Karacabey Belediyesi ‘Yaz Spor Okulları’na yoğun ilgi

  • Karacabey Belediyesi tarafından, ‘Sportif Kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda hayata geçirilen projelere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor.

 

  • 7’den 70’e tüm ilçe halkından tam not almayı başaran ‘Yaz Spor Okulları’na başvuruların devam ettiği açıklanırken, kurslar arasında yüzme, basketbol, voleybol, futbol ve güreş branşlarının yer aldığı bilgisi verildi.

 

Karacabey Belediyesi’nin ilçe halkını sporla bütünleştirme yönünde hayata geçirdiği ve 7’den 70’e ilçe sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği ‘Yaz Spor Okulları’nda kayıtlar tüm hızıyla sürüyor.

Karacabey Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘Karacabey Belediyesi Yaz Spor Okulları’ projesi kapsamında, 6 – 16 yaş grubuna yönelik yüzme kurslarının Atatürk Kültür Parkı Kapalı Yüzme Salonu’nda gerçekleştirildiği bilgisine yer verilirken, turizm beldesi Yeniköy’de de basketbol, voleybol,güreş ve futbol branşlarında kurslar düzenlendiği ifade edildi.

İlçe sakinlerindentam not almayı başaran ‘Yaz Spor Okulları’na başvuruların devam ettiğini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hayata geçirdikleri projelerle ilçede adeta bir spor ve sporcu patlamasının yaşandığını ve lisanslı sporcu sayısını da 4 yılda 300’den 8 bine ulaştırdıklarını söyledi.

Bugüne dek spor okullarına gösterilen ilginin kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getiren Özkan, ilçe sakinlerini sporla buluşturma hedefiyle yenilikçi çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

 ‘Sportif Kent’ olma hedefimize kararlılıkla yürüyoruz

Tüm yaş gruplarına yönelik düzenlenen kurslara kadın erkek, genç yaşlı demeden herkesin katılabildiğini ifade eden Başkan Özkan, “Karacabey’in her yönüyle sahip olduğu yüksek potansiyeli, somut adımlarla hayata geçirmek adına sürekli olarak yenilikçi projeler geliştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutan ‘Sportif Kent’ olma hedefi doğrultusunda da kararlı adımlarla ilerlemeye devam ederken, bu noktada vatandaşlarımızın projelere gösterdiği ilgi bizleri gelecek adına çok daha fazla umutlandırıyor. ’Yaz Spor Okulları’ kapsamında farklı branşlarda düzenlenen kursların Karacabeyliler ve sağlıklı nesillerin topluma kazandırılması açısından faydalı sonuçlar ortaya çıkaracağına inanıyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.