Şampiyonluğa az kaldı, size güveniyoruz!

Karacabey Belediyespor 2-1 Gölcükspor

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz lider Karacabey Belediyespor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Gölcükspor’u, 90+2’de bulduğu golle 2-1 yendi. Bu sonuçla en yakın rakibine 17 puan gibi ciddi bir fark atan mavi siyahlılarda artık şampiyonluk şarkıları daha yüksek sesle söylenmeye başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü Gölcük Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Gökhan Özbulut, Kerem Kalkan ve Volkan Kaan Topal’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Temsilcimiz Belediyespor sahaya; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz, Sergen İlhan, Ömer Çetinbaş (Dk. 75 Said Can Açıkalan), Sefa Durmuş (Dk. 90 Ahmet Bahçıvan), İlyas Yılmazer, Muhammet Fettahoğlu, Gökhan Cingirt (Dk. 85 Berk Taşkın), Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci ve Sadık Arda Yılmaztürk ilk onbiriyle çıktı.

Ligde kalma savaşı veren ev sahibi Gölcükspor karşısında özellikle ilk devrede istenen oyunu sergileyemeyen temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 45. dakikada 1-0 geriye düştü. İlk devreyi bu skorla geride kapatan mavi siyahlı temsilcimiz, maçın ikinci yarısında oyun disiplininden kopmadı ve beraberlik için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Karacabey Belediyespor’un baskısı 71. dakikada sonuç verdi ve Sefa Durmuş’un golüyle maça denge geldi. (1-1)

İlerleyen dakikalar ise nefes kesti. 3 puanı düşünen iki takım da karşılıklı ataklarla gol aramaya başladı. Maçın sonlarına doğru, 84. dakikada Gölcüksporlu Taha topla buluştu ceza sahası içerisinde Onur Özcan tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltının yanı sıra Onur Özcan da kırmızı kart görerek Karacabey Belediyespor’u 10 kişi bıraktı.

Penaltı atışını kullanan Gölcüksporlu Aykut Çift’in vuruşunu Karacabey Belediyespor kalecisi Hasan Kaya kurtardı. Ev sahibi mutlak bir golden olurken, bu durum bir anda Belediyespor adına avantaja dönüştü.

Penaltının kaçırılmasıyla Gölcükspor oyundan düştü. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında 3 puanı isteyen temsilcimiz Belediyespor, 90+2’de Berk Taşkın’ın golüyle zorlu deplasmanda 2-1 öne geçti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte gelen galibiyet sonrası büyük bir sevinç yaşayan Karacabey Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyet, coşkusunu Karacabey’den gelen taraftarıyla paylaştı.

Gölcükspor deplasmanından da 3 puanla dönmeyi başaran Karacabey Belediyespor, puanını 57’ye yükseltirken, Nevşehir’in yine puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi ve puan farkını 17’ye çıkardı. Artık adım adım değil, koşar adım şampiyonluğa giden Karacabey Belediyespor, 2. Lig’in kapısını da ardına kadar araladı.

Temsilcimiz, önümüzdeki 1 Mart Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde play off hedefi bulunan Muğlaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.