Fenerbahçeliler’den Karaca’ya destek!

Karacabey Fenerbahçeliler Derneği, şampiyonluk yolunda olan Karacabey Belediyespor’a moral ve destek amacıyla kahvaltı programı düzenledi. ‘Karacabey Belediyespor’a hep destek, tam destek’ mesajları veren Fenerbahçeliler, “Gurumuz Belediyespor’un her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Hakan Vapur Başkanlığındaki Karacabey Fenerbahçeliler Derneği tarafından Kahve 6’da düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Sonsuz, Güray Özer, Mehmet Kara, Selçuk Aytaç, Oğuz Kabakçı, Ali Akın, Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Dengiz, Feti Toprak, Mustafa Kuzu, İlker Özdemir, Osman Sol, Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz ve futbolcular katıldı.

Kahvaltılı programda söz alan Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Sonsuz, futbolculara başarı diledi. Sonsuz, “Adım adım 2. Lig’e doğru gidiyoruz. Fenerbahçeliler Derneği olarak her zaman takımımızın yanındayız. İnşallah takımımız kalan maçlardan da istediği sonuçlarla ayrılarak şampiyonluğa ulaşacaktır. Tüm Karacabey Belediyespor yönetimini ve futbolcularını başarılarından ötürü tebrik ediyoruz.” dedi.

Karacabey Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi, Federasyon ve Kulüpler Birliği Temsilcisi Feti Toprak da, Belediyespor’lu futbolcular için kahvaltı organize eden Fenerbahçeliler Derneği yönetimine teşekkür etti. Tüm ilçenin Belediyespor’a sahip çıkmasının önemine dikkat çeken Toprak, “Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece bizi kimse durduramaz. Takımımız çok iyi gidiyor. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanarak şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz, onlar da zaten ellerinden gelenin fazlasıyla sahada mücadele ediyorlar ve sezon sonunda bunu hep beraber göreceğiz. Bu takım bu sene şampiyonluğa ulaşacak” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Karacabey Belediyespor yönetimi tarafından Fenerbahçeliler Derneği’ne atkı hediye edilirken, Fenerbahçeliler Derneği yönetimi de Kulüp yöneticileri ve Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz’a da çiçek takdim etti.

                Konuşmaların ardından Karacabey Belediyespor Yönetimi tarafından Fenerbahçeliler Derneği Yönetimine, Belediyespor atkısı hediye edilirken, Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi tarafından, Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz’a da çiçek takdim edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.