Salon Turnuvası tam gaz

Salon Turnuvası tam gaz
Karacabey Atatürk Spor salonu’nda iki hafta önce başlayan Salon Futbolu’nda, çekişmeli maçların sonrası gruplardan çıkacak takımlar belli olmaya başladı.
Olgunlar, Gençler ve Yıldızlar kategorilerinde 32 takımın mücadele ettiği Salon Futbolu’nda, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finalde kozlarını paylaşacak. Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Sekreterliği ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organize ettiği Salon Futbolu’nun finali ise Gençler’de 18 Mart’ta, Olgunlar’da ise 20 Mart’ta oynanacak. Önceki gece oynanan maçlarla turnuvaya devam edilirken, Gruplardaki iddialı takımlarda ortaya çıkmaya başladı. A Grubu’nda üçüncü maçları oynayan İmren Spor ile Sulama Birliği gruptan çıkma şanslarını zora sokarken, B Grubu’nda Bursasporlular Derneği çeyrek final’in kapısını araladı.
B Grubu’nun bir diğer iddialı takımı Fiziksel Engelliler ise Ünen Meşrubatla berabere kalarak işi şansa bıraktı. Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, yeni dernek binasına bir kupa koymak istediklerini belirtti. Şener, “Son maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Oyuncularım dernek binasına bir kupa koymak istediklerini söylediler” dedi.
C Grubunda Prestij Mobilya, D Grubunda Öğretmenevi, E Grubunda Jandarma ve Tigem, F Grubunda ise Emniyet Spor çeyrek finale çıkması muhtemel takımlar olarak gözüküyor. Yıldızlar’da ise Atatürk İ.Ö.O. ile Cumhuriyet İ.Ö.O. arasında oynanacak maç sonrası şampiyon belli olacak.
Fikstür için Tıklayınız
http://www.meltemgazetesi.com/album/default.asp?dir=MeltemdeBugun&next_id=8&max_pic=10

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.