“Salih Ağabeyimizi unutmayacağız”

Eğitim Sen Temsilcisi üzüldüklerini söyledi:

Karacabey Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Zakir Üngör, emekli eğitimci Salih Tunç’un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.
Eğitim Sen Bursa Temsilciliği kurucularından ve 2 dönem Eğitim Sen’in ilçe temsilciliği görevini başarıyla yürüten Salih Tunç’u çok erken yitirdiklerini belirten Zakir Üngör, “Devrimci adına yakışır bir ömür geçiren Salih Tunç’u unutmayacağız. Anıları, mücadelesi, dostluğu, ışığı hep bizimle olacak.
33 yıl başarılarla dolu eğitimcilik yaşamını sonlandırmasının ardından uzun yıllar Eğitim Sen ilçe temsilciliği görevini yürüten ve son olarak Tüm Emekliler Sendikası ilçe temsilciliğini üstlenen Salih Tunç’un beklenmedik ölümü, eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı” dedi.
Salih Tunç’un yaşamı boyunca ezilen ve sömürülenden yana olduğunu dile getiren Eğitim Sen İlçe Temsilcisi Zakir Üngör, “Salih Tunç’un mücadelesi, aydınlığı hep bizlerle, insanlıkla kalacak. Halk ve emek için yapılan tüm güzel şeylerde hatırlanacak. Anılarıyla içimiz burkulacak. Ancak, Salih ağabeyimiz eylem şarkılarında, halaylarda, gösterilerde bize yıldızlardan eşlik edecek. İşçiler, işsizler, mağdurlar, emekçiler, öğrenciler, veliler onu hiç unutmayacak.
Amansız bir hastalık bizden zamansız çaldı seni. Ancak anıların, mücadelen, dostluğun, ışığın hep bizimle olacak. Seni unutmayacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.