Sağlık-Sen’den AK kadınlara ziyaret

Karacabey Sağlık-Sen yönetimi, Hamiyet Özenli başkanlığında yenilenen AK Parti İlçe Kadın Kollarına ziyarette bulundu.
Sağlık-Sen Karacabey İlçe Başkanı Fatih Alpaslan ve yönetiminde yer alan Ali Rıza Çekmez, Ülkü Yaman, Habibe Karakoç, Nurhan Öztarhan, Cengiz Güvenç, Ferit Batur ve Aziz Yüce’den oluşan heyet AK Parti İlçe Başkanı Hamiyet Özenli ve yönetimini ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.
İlçenin sağlık sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunulduğu ziyarette konuşan Başkan Alparslan, Kadın Kollarına başarı dileklerini ileterek, “Karacabey’deki sağlıkla ilgili her sıkıntı da üzerlerine düşen görevi gece-gündüz demeden yerine getirerek, her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özenli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin sağlıkta en üst düzeye kavuşması adına tüm gayreti göstermeye devam edeceklerinin ve Karacabey’de birlik ve beraberlik için ayrım gözetmeksizin tüm kesimlere hizmet edeceklerinin altını çizdi.
Sağlık-Sen yönetimine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Özenli, 16 Nisan’daki referandum için çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.