Sağlık Meslek ve Anadolu Öğretmen Lisesi istiyoruz!

CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, AK Parti yöneticilerini eleştirdi:
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Karabaş,  Sağlık Meslek Lisesi ile Anadolu Öğretmen Lisesi sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti.
            Eğitim adına büyük önem taşıyan her iki okulun Karacabey’e kazandırılması gerektiğinin altını çizen Karabaş, yüzlerce çocuğumuzun hergün Mustafakemalpaşa’ya taşınmak durumunda bırakılmasının çok tehlikeli olduğunu ileri sürdü. Mustafakemalpaşa’ya çok sayıda öğrenci gittiğini dile getiren Karabaş, “Karacabey’in bu hizmetlerden yoksun kalmasından AK Partililer rahatsız olmuyorlar mı” diye konuştu.
            Sekiz yıldır tek başına iktidarda bulunan AK Parti yöneticilerinin Sağlık Meslek ve Anadolu Öğretmen Lisesi’ni şu ana kadar ilçemize çoktan kazandırmış olmaları gerektiğini belirten Karabaş, her konuda Mustafakemalpaşa’ya bağlı kalmanın acı bir durum yarattığını savundu.
            Karabaş, “Mustafakemalpaşa’ya yapılanlar, ilçemizde olmuyor. Devlet Hastanemizdeki sıkıntılar nedeniyle Mustafakemalpaşa’ya bağlı kaldık. Bunun yanı sıra, Orman, Doğalgaz, Telekom, Tedaş ve Tapu Kadastro Müdürlüğü gibi kurumların Mustafakemalpaşa’da yer alması ve Karacabey’in buralara bağlı bir köy gibi gösterilmesi üzücü bir durumdur. Bunlar iktidar partisinin ayıbıdır. Bu sorunları AK Parti yönetici ve milletvekilleri görmüyorlar mı sormak gerekir. Her sorunumuzu Mustafakemalpaşa’ya giderek çözmek zorunda mıyız? Karacabey 52 bin nüfuslu bir şehirdir. İlçemize yapılacak Sağlık Meslek ve Anadolu Öğretmen Lisesi, eğitim adına çok önemli bir hizmet olacaktır. Karacabey’in buna ihtiyacı olduğunu unutulmamalıdır” dedi.           

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.