Şadi Özdemir, CHP’nin yeni İl Başkanı

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Olağan İl Kongresi sonuçlandı. 3 adayın yarıştığı, Bursa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede, CHP Bursa İl Başkanlığı’nı 314 oy ile Şadi Özdemir kazandı. Şadi Özdemir’in listesinde yer alan Karacabeyli Seven Karan Erman da il yönetiminde yer aldı.
Mevcut Başkan Zafer Yıldız, Prof. Dr. Hasan Ertürk ile 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Milletvekili Adayı olan Şadi Özdemir’in yeni dönem başkanlık için yarıştığı ve Divan Başkanlığı’nı İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in yaptığı kongreye, CHP 26. Dönem milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, PM üyesi Sena Kaleli, eski milletvekillerinden İlhan Demiröz ve Turhan Tayan, Belediye Başkanları Mustafa Bozbey ile Hayri Türkyılmaz ve çok sayıda partili katıldı.
CHP Milletvekilleri, eski Milletvekili İlhan Demiröz, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, PM Üyesi Sena Kaleli ve adayların yaptıkları konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Oylama sonunda Şadi Özdemir’in listesi 314 oy aldı. Zafer Yıldız’ın listesi 217 oy alırken, Hasan Ertürk’ün listesine ise 21 oy çıktı.
Kongrede CHP Karacabey İlçe Örgütü’nden de 20 delege oy kullandı. CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, Şadi Özdemir başkanlığındaki yeni CHP İl Örgütü’ne başarılar dilerken, il yönetimine giren Karacabeyli Seven Karan Erman’ı da tebrik etti.
Şadi Özdemir’in 30 kişilik Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Seven Karan Erman, Şenay Akaltun, Belgin Asa, Demirhan Aslan, Orhan Aslan, Mustafa Atalay, Kemal Atan, Nilüfer Aydın, Ahmet Çimen, Ayşe Melisa Çolakoğlu, Hatice Doğan, Ayça Emiroğlu, Seyfi Erol, Melih Ersöz, Arzu Karataş, Oktay Kartalkaya, Nizamettin Kaya, Gamze Kayabaş, Muharrem Or, Neşe Özçelik, Ahmet Özdemir, Bülent Özdemir, Gürsel Peker, Sabahattin Sesli, Fatih Söylemez, Aytaç Şahin, İzzet Şenol, İsmail Tekin, Nevzat Yıldırım, Yıldız Eşref.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.