“Gelin, yeni yılı birlikte kutlayalım”

Birbirinden keyifli etkinlikleriyle Karacabey’de rüzgar gibi esen, eğlencenin doruğuna ulaşmak isteyenleri buluşturan Hey İsmail Teras Cafe’den 31 Aralık akşamı için çağrı var! “Yeni yılı hep birlikte kutlamak için sizleri bekliyoruz.”
Atatürk Bulvarı Öktemler İşhanı Turkcell üzerinde, işletmeciliğini emekli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar ve eşi Zahide Bayraktar’ın yürüttüğü “Hey İsmail Teras Cafe”, 31 Aralık akşamı saat 19.30’da başlayıp, neredeyse günün ilk ışıklarına kadar sürecek bir yılbaşı programı hazırladı.
“Gelin yeni yılın coşkusunu Hey İsmail Teras Cafe’de kutlayalım, 2016’ya hep beraber “Hoşgeldin” diyelim!” sözleriyle çağrı yapan Şaban Bayraktar, “Karacabey halkını yeni yıl gecesi cafemize davet ediyoruz. 2015’e veda ederken, 2016’ya gireceğimiz gecede koca bir aile olalım ve size pişman olmayacağınız bir gece yaşatalım. 7’den 70’e tüm halka hitap eden Yılbaşı Programı’mız nezih ortamımızda, birbirinden güzel etkinliklerle ve zengin menümüzle konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak. Karaoke yarışmaları, sınırsız eğlence, dilediğinizce müzik, daha bir sürü ikramlar, çekilişler ve birbirinden güzel hediyeler için yılbaşında bizimle olmaya ne dersiniz? Gelin yeni yıla birlikte girelim” dedi.
Tüm Karacabey halkının da yeni yılını kutlayan Bayraktar, 2016’nın sağlık, başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.