“Sadece Belediyespor’un taraftarlarıyız!”

Karacabey’de Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig hedefine destek vermek amacıyla yaklaşık 6 hafta önce ilçedeki tüm taraftar gruplarının birleşerek kurduğu Karacabey Crazy Grubu, hiçbir şahıs veya siyasi oluşumun içerisinde ya da güdümünde olmadıklarını ve olmayacaklarını duyurdu.
Kamuoyundaki bazı çevrelerce kendileri hakkında yanlış söylemlerde bulunulduğunu belirten Karacabey Crazy Taraftar Grubu üyeleri, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Karacabey spor kamuoyuna duyuru! Bilindiği üzere Karacabey Belediyespor Kulübümüz, Süper Amatör Küme’de bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e yükselme yarışında zirvede yer almakta ve üst lige çıkacak en kuvvetli adayların başında gelmektedir. Gelinen noktada takımın başarısını arttırmak, futbolcularımızın motivasyonunu yüksek tutarak takımı iç ve dış sahada yalnız bırakmamak adına 6 hafta önce, ilçemizdeki tüm spor kulüplerinin taraftarları birleşerek yeni bir oluşumla ‘Karacabey Crazy’ ismi adı altında toplandık. Hayli ses getiren Crazy Grubumuz, gerek yerel medya ve gerekse de sosyal medya üzerinden yayın yapan sitelerde isminden övgüyle bahsettirmiştir.
Ancak, saygıdeğer Karacabey halkının bir kısmından siyasi bir rant peşindeymişiz gibi algılandığımızın duyumlarını aldık. Bunu büyük bir üzüntüyle karşılamış bulunmaktayız. Taraftar grubumuzun tek amacı; takımızın başarısında pay sahibi olabilmek ve ilçemizin takımının hak ettiği yerlerde olması için gerekli tüm desteği sonuna kadar vererek, BAL Ligi’nde mücadele eden bir Karacabey Belediyespor görmektir. Bu amaç haricinde grubumuz hiçbir şahıs veya siyasi oluşumun içerisinde ya da güdümünde kesinlikle olmamıştır, olmayacaktır. Gün kenetlenme ve birlik olma günüdür. Gün el ele, omuz omuza vererek Amatör Lig’de de tribünlerin maç kazandırabileceğini taraflı tarafsız herkese gösterme günüdür.
Bu düşüncelerimizle tüm Karacabey halkının desteklerini beklemekteyiz. “Sen-Ben yok Karacabey var” diyoruz. Saygılarımızla.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.