“Taraftar desteğine ihtiyacımız var!”

Bursa 2. Amatör Küme 10. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Esnafspor, 7 Şubat’ta start alan sezonun ilk maçında Mustafakemalpaşa Akarspor deplasmanından golsüz berabere kalarak 1 puanla döndü. Temsilcimiz, bu Pazar günü saat 14.00’te M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda Mustafakemalpaşa Çeltikspor’u konuk edecek. Esnafspor’a destek olmak için bu zorlu mücadeleye tüm ilçe halkı davet edildi.
7 takımın yer aldığı Esnafspor’un grubunda; Tepecikspor, 1923 Mustafakemalpaşaspor, Mustafakemalpaşa Çeltikspor, Mustafakemalpaşa Akarspor, Çırpangücüspor ve Kumyakaspor bulunuyor. 2015-2016 Sezonu 2. Küme Statüsü’ne göre; takımlar fikstüre göre müsabakalarını çift devreli lig usulüne göre oynadıktan sonra gruplarında ilk 2 sırayı alan toplam 20 takım 1. Amatör Lige yükselecek.
Bir üst lige yükselmek hedefiyle yola çıktıklarını ve iyi bir takım kurduklarını belirten Karacabey Esnafspor Başkanı Ramazan Bıdırdı, taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. İlçe futbolunun başarısı ve kalkınması adına Karacabey halkından Esnafspor’a da sahip çıkmalarını isteyen Başkan Bıdırdı, “1. Amatör Küme’ye yükselmek istiyoruz. Bunu başaracak iyi bir kadroya da sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Tek eksiğimiz taraftar desteği. İlçe halkımızdan bizlere sahip çıkmasını ve Karacabey’de oynayacağımız maçlara gelerek bize destek vermelerini bekliyoruz. Bu düşünceyle bu Pazar günü ilçe stadımızda saat 14.00’te konuk edeceğimiz Mustafakemalpaşa Çeltikspor maçına tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.