Liderimiz, Burgazspor’la karşı karşıya

Süper Amatör Lig A Grubu lideri temsilcimiz Karacabey Belediyespor, bu Pazar günü deplasmanda Burgazspor’la karşı karşıya gelecek. Mücadele, Bursa Güzelyalı Stadı’nda saat 14.00′te başlayacak.
BAL Ligi için şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz Karacabey Belediyespor’un, Süper Amatör Küme’deki zirve yarışı tüm hızıyla sürüyor. Şu an ligde 40 puanla lider olan mavi siyahlılar, oynadığı 17 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Şampiyonluk için iddialı bir kadroya sahip olan temsilcimiz, bu hafta 23 puanla 7. sırada yer alan Burgazspor deplasmanında mutlak 3 puanı hedefliyor.
Öte yandan, Karacabey Belediyespor Basın Sözcüsü Uğur Koçak, Pazar günü Bursa’da oynanacak olan Burgazspor karşılaşmasına taraftarların katılabilmesi için saat 11.30′dan itibaren Belediye binası önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacağını bildirdi. Koçak, bu zorlu mücadeleye tüm taraftarları beklediklerini duyurdu.
Süper Amatör Küme A Grubu’nda bu hafta oynanacak karşılaşmalar ise şöyle: YENİKÖYSPOR – EMEKSPOR, BURGAZSPOR – KARACABEY BELEDİYESPOR, 19 MAYIS GENÇLİK – MİLLET MAHALLESİSPOR, H. DİKKALDIRIMSPOR – HAMİTLERSPOR, İZNİKSPOR – ŞÜKRANİYESPOR, ÇOTANAKSPOR – KARADENİZ GÜVENSPOR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.