Saadet’ten “Zafer Bayramı” mesajı

SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, Türk milletinin hiçbir zaman esareti ve dayatmaları kabul etmeyeceğini belirterek, “Zaferin ruhunda barındırdığı en temel mesaj budur” dedi.

Yıldız , 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 90. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Aziz milletimizin emperyalistlere karşı verdiği bağımsızlık ve var olma savaşının yıldönümünü bir kere daha coşku ve minnetle kutluyoruz. Ağustos ayı, tarihe birçok altın sayfa eklemeyi başarmış aziz milletimizin 30 Ağustos ve Malazgirt Meydan savaşı başta olmak üzere birçok zaferler kazandığı bir aydır.

30 Ağustos Zaferi'nin ruhunda barındırdığı, bugünlere de ışık tutan en temel mesajı şudur; Bu millet hiçbir zaman esareti ve dayatmaları asla kabul etmeyecektir. Bu zafer, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaretin, fedakarlığın ve kahramanlığın sayısız örneklerinden biridir.

Milletimizin 30 Ağustos'ta ortaya koyduğu yüksek ruh ve şuur, azim, irade, inanç ve kararlılık her zaman canlı kalacak; aziz milletimizin yolunu ve geleceğini aydınlatmaya devam edecektir. 90 yıl sonra bugün de geçmişten ders almayanların, hala ülkemize ve milletimize karşı haince emeller peşinde olanların, 30 Ağustos'a ve onun ruhuna baktıklarında gerekli dersi alacaklarını umuyorum.

Büyük Zafer'in 90. yılında istiklal uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyorum. Aziz milletimizin Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, milletimize huzur, barış ve mutluluklar diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.