Kardeşlik bayrağını daha ileriye taşımalıyız

Karacabey HAS Parti İlçe Başkanı İsmail Yozgat, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Yozgat, “Bizlere özgür ve aydınlık bir gelecek bırakabilmek için canlarını veren bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Türk milletimiz hangi şart altında olursa olsun hiçbir esarete boyun eğmeyeceğini dile getiren Yozgat, “Milletimiz her defasında bunu dünyaya göstermiştir. 30 Ağustos, vatan ve bağımsızlık söz konusu olduğunda milletimizin ortaya koyabileceği cesaret, fedakârlık ve kahramanlığın ne denli büyük olduğunu gösteren önemli bir zaferdir. Hiç şüphe yok ki; bu tarihi zaferlerde en büyük silahımız, topumuz-tüfeğimiz değil, birliğimiz, beraberliğimiz ve imanımız olmuştur.

Şimdi bize düşen görev bu kardeşliği daha ileriye götürmektir. Bunun da yolu, herkesin adaletten, refahtan ve özgürlüklerden eşit şekilde yararlandığı bir ülke inşa etmektir. Kardeşlik, adalet ve dayanışma bayrağını sürekli daha ileri taşımalıyız. Bu noktada her birimizin büyük sorumluluğu vardır. Herkes bilmelidir ki; milletimiz bu topraklarda barış, huzur ve esenlik içinde, kirli oyunlara boyun eğmeden, kıyamete kadar özgür ve kardeşçe yaşayacaktır” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.