“Saadet’i dinleyin, yanılmazsınız”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, son günlerin en önemli gündemi olan Anayasa referandumu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.
Koçak, yaptığı açıklamada şunları söyledi:”Anayasa değişikliğinin halk oylamasına sunulacağı bu dönemde Saadet Partisi’nin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Yıllardır Saadet Partisi’ni dikkate almayan ve önemsiz sayanlar, bu seçimin sonucunu Saadet Partisi’nin tavrı belirleyecekmiş gibi davranmaktadırlar. Aslında Saadet Partisi’nin duruşu ve görüşü tüm meselelerde çok önemli idi. Fakat maalesef birileri bunu görmedi, birileri kendisi gördüğü halde millet göremesin diye özel gayret sarf etti. Saadet Partisi adeta yok sayıldı, yok edilmek istendi.”
“Şimdi herkes Saadet Partililere “Evet” mi “Hayır” mı diyorsunuz diye ısrarla soruyor.Biz diyoruz ki, Biz Milli Görüşçüyüz, biz anlık, dönemsel, hatta suni meselelere mahkum olamayız. Görüşlerimizi, yarışma yapar gibi bir iki kelimeye hapsedemeyiz.Biz, ülkemizin kamplaşma ve kavga ortamına sürüklenmesini “Evet” veya “Hayır” demeden daha önemli görüyoruz. Çünkü biz biliyoruz ve şahit oluyoruz ki, Siyonistler ve işbirlikçileri adım adım ülkemizi işgal projesi uygulamaktadırlar. “Evet/Hayır” sürecini, bu amaçları doğrultusunda kullanmak istemektedirler.”
“Tarihi bilgimiz ve tecrübemiz şunu söylüyor bize; Birinci Dünya Savaşı sonucu ülkemizi tamamen işgal edemeyen Batılılar, bir hahambaşı ve siyasetçi olan Haim Nahum’un sunduğu projeyi kabul etmişler ve gereğini yapmaktadırlar.Haim Nahum’un Projesine göre ülkemiz ve insanımız öncelikle borca, işsizliğe ve yoksulluğa esir edilecek, tarihinden ve inanç değerlerinden uzaklaştırılacak, birbirine düşman edilip kamplara bölünecek, bölge bölge parçalara ayrılıp küçük ve kolay lokma haline getirilecek. Ve en son olarak işgal edilecektir. Şu an bu senaryonun son halkasını uygulamak istemektedirler.”
Koçak, açıklamasına şöyle devam etti: “Evet” veya “Hayır” sloganı atıp karşı taraftakilerini hain ilan edenlere sesleniyoruz; Allah aşkına, kutsal saydığınız değerler aşkına, vatan millet aşkına, bayrak ezan aşkına, özgürlük ülke aşkına durun,düşünün.Söylediklerimize kulak verin.Görmüyor musunuz; Geçmişte söylediklerimiz bir bir doğru çıktı. Anlamıyor musunuz; Geçmişte yaptıklarınız bir bir yanlış çıktı. Uslanmıyor musunuz; Takip ettiğiniz kavgacı, hırçın siyaset ülkeyi ne hale getirdi.Bunun için siyasi partilere ve STK’lara ve söz sahibi kişilere çağrımız şudur; İster “Evet”, ister “Hayır” kampanyası yapın. Amma milleti kamplaştırmayın, kavgalı hale getirmeyin.”
“Aziz milletimize de çağrımız şudur; İster “Evet” deyin, ister “Hayır” deyin, ne derseniz deyin, fakat birbirinize düşman olmayın, kavgalı hale gelmeyin, sizi düşmanlığa, kavga etmeye davet edenlere kanmayın.”
“Herkese çağrımız şudur: Farklı görüşleri dinleyin, sorun soruşturun, yakın tarihimiz başta olmak üzere tarihi inceleyin, geçmişte kim ne söylemiş ne yapmış, kim haklı kim haksız çıkmış, kim isabet ettirmiş kim yanılmış düşünün taşının ondan sonra karar verin.”
“Düşünmek isteyenlere, anlamak isteyenlere görüşümüzü net olarak açıklıyoruz;
Bizim açımızdan “Evet” veya “Hayır” demekten daha önemli olan mesele, Siyonizm’in tarihi bir projesi olarak milletimizin ve ülkemizin kamplara, bölgelere bölünmesi, kavga ve kargaşa ortamına sürüklenmesi tehlikesidir. Biz bu tehlikeye karşı mücadele ediyoruz. Bu tehlikeden ülkemizi ve milletimizi korumak istiyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.