Saadet, yerel seçimlerde iddialı

Saadet, yerel seçimlerde iddialı
Saadet Partisi Karacabey Teşkilatı’nın, önceki akşam gerçekleştirdiği ilçe divan toplantısına katılan İl Başkanı Hilmi Tanış, ülkenin tüm birikimlerinin yok pahasına satıldığına dikkat çekti.
İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıda ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle, köy, temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. Divan toplantısı İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı’nın açılış konuşması ve gündemi değerlendirmesiyle başladı. Ardından Teşkilatlanma Başkanı Z. Abidin Koçak’ın son bir aylık çalışmaları anlatan faaliyet raporunu okumasıyla sürdü.
Daha sonra söz alan İl Başkanı Hilmi Tanış, yoğun katılımdan dolayı teşekkür ettikten sonra güncel konulara değindi. Kişisel hak ve özgürlüklerin daha geniş bir çerçevede ele alınmasını ve bu tartışmaların gündem meselesi olarak kullanıldığına dikkat çeken Tanış, ”Bütçenin yüzde 60 hala faize gitmekte. Bunun yanı sıra ülkenin tüm birikimleri yok pahasına yabancılara satılmaktadır.
AKP iktidarı borçları ikiye katlamıştır” dedi.
Gidişatın iyi olmadığını söyleyen Tanış, ülkenin hassasiyetini bilen milli görüş teşkilatlarının gece gündüz yorulmadan çalıştıklarını belirtti. Tanış, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde 1997 senesindeki gibi oy patlaması yaparak, belediyecilikte tekrar destanlar yazılacağını iddia etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.