Esnaf Spor iddialı geliyor

Esnaf Spor iddialı geliyor
Karacabey Kunduracı Saraç ve Benzerleri Odası Başkanı Kamil Başpınar, yeni yönetimle Esnaf Spor Kulübü’nü yeniden ayağa kalkacağını bildirdi.
Futbol’un yanında voleybol, basketbol, hentbol ve güreş şubeleri bulunan Esnaf Spor’u yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Kunduracı Saraç ve Benzerleri Odası Başkanı Kamil Başpınar, amaçlarının gençliğe spor yaptırmak olduğuna dikkat çekti.
Yeni bir yapılanma sürecinde olan Esnaf Spor, ilk iş olarak alt yapıya önem vererek futbol dışındaki branşlarda da amatör ligde mücadele edecek takımlar kuracak. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirten Kamil Başpınar, “Karacabey’in desteği ile başarının geleceğini düşünüyorum. Hedefimiz tüm branşlarda takımlar kurmak. Öncelikle futbol takımını 6 yıl içinde 3. Lig’e çıkarmayı hedefliyoruz. Çünkü bizlerin yeri 2. Amatör Küme değil. Buna camia olarak inanırsak, yapılamayacak iş yok” diye konuştu.
Başpınar, tüm branşların faaliyete geçmesiyle oluşacak yükün altından ancak sponsorlar ve odaların desteğiyle aşılabileceğini belirterek, “Sadece futbola endeksli kalmayacağız. Basketbol, güreş ve diğer branşlarımızda da amatör liglerde mücadele edeceğiz. Esnaf Odaları’nın ve sponsorların desteğiyle 6 branşı da ayağa kaldırarak, Karacabey gençliği’ne spor yaptıracağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.