Saadet Partisi görev dağılımını yaptı

Karacabey’de 16 Ekim 2011 tarihinde gerçekleşen kongre ile yenilenen Saadet Partisi İlçe Teşkilatı görev dağılımını yaptı.
4. Olağan Kongre’de 81 delegeden tamamının oylarını alarak güven tazeleyen İlçe Başkanı  Gürsoy Yıldız, 29  isimden oluşan yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantı sonunda birim başkanlıkları ile mahalle ve köy sorumlularını belirledi.
Buna göre görev dağılımı şu şekilde oluştu; Teşkilatlanma Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Siyasi İşler Başkanı İsmail Çakıcı, İlçe Sekreteri Adil Çalık, Halkla İlişkiler Başkanı Sait Ünlü, Tanıtma Başkanı Yusuf Yavaş, İlçe Muhasibi Salih Koçak, Seçim İşleri Başkanı Ferruh Kurtay, Gençlik Kolları Başkanı Adem Tunç, Hanım Kolları Başkanı Mehmet Gümüş, Eğitim Başkanı Engin Pakdemir.
Milli Görüş iktidar olacak!
SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bir yıl önce Genel Merkez atamasıyla getirildiğim İlçe Başkanlığı görevini tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın da yoğun ve gayretli çalışmalarıyla yerine getirmeye çalışarak ilçe teşkilatımızı 4. Olağan Kongremize götürdük.
16 Ekim de coşkulu ve yoğun katılımlı bir kongre gerçekleştirdik. Kongremiz nedeniyle birlik ve beraberliğimizi bir kez daha perçinleyerek vazifelerimize kaldığımız yerden, ancak daha bir hız ve azimle devam ediyoruz.  Milli Görüş davasına olan inancımız tamdır.  Bu dönem muhalefette olduğumuz son dönemdir.  Milli Görüşün tek partisi olan Saadet Partisi mutlaka iktidara gelecek, ülkemiz ve insanlık alemi için en iyi ve en adaletli olan programını uygulamaya koyacaktır.  Halkımızın büyük çoğunluğu tarafından açık bir şekilde görülebildiği gibi Milli Görüş’ün yeterince söz sahibi olmadığı siyasetin yetersizliği, yavanlığı ve tutarsızlığı ortadadır.
Gelir adaletsizliği had safhaya çıkarılmıştır. Ayın 30 günü çalışan bir asgari ücretli sadece ev kirası ve faturalarını karşılayacak kadar dahi kazanamamaktadır. Toplumumuzun büyük çoğunluğunu çağdaş köle haline getiren bu gelir adaletsizliği siyasetinin sorumlularına halkın verdiği kredi dolmaktadır.
Aziz milletimiz sadaka ekonomisine daha fazla tahammül etmeyecektir. Milli Görüş olarak her zaman iktidara geldiğimizde yaptığımız ilk icraat sosyal adaleti sağlayıcı ekonomik politikalar ortaya koymak ve hiçbir güçten çekinmeden bunları uygulamaya koymak olmuştur.  Milli Görüş iktidarında halkımızı boğacak miktarda vergiler kesilmeyecek ve kesilen vergiler mutlaka kesilirken belirtilen amacına uygun olarak kullanılacaktır.
            Milli Görüş Saadet Partisi, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya kurma görevini mutlaka yerine getirecektir. Biz de Saadet Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı olarak bu görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmalarımızı eskisinden daha etkin bir şekilde yeni dönemimizde devam edeceğiz.
Bu doğrultuda yeni dönemde ilçemizde ilk yapacağımız iş köy ve mahalle temsilcilerimiz ile üyelerimizi güncelleyerek onların çalışmalarımıza daha aktif katılımlarını sağlamak olacaktır. Haftalık kültür konferanslarımızı yine ilçe lokalimizde başlattık. Bu yeni dönemimizde eğitime her zamankinden daha fazla önem vereceğiz. Bunların ışığında tüm teşkilat mensuplarımızı, tüm üyelerimizi ve tüm halkımızı bu yeni dönemde bize daha fazla destek olmaya çağırıyoruz. Milli Görüşe verilen destek asla vereni pişman etmez” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.